Beşiktaş'tan bir ilk daha

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan bir ilk daha
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 14:22

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz günlerde teknik direktör Mustafa Denizli ile bir yıl daha sözleşme imzalamış ve bu imzayı kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmuşlardı.

Haberin Devamı

Ancak bazı medya organlarında Denizli'nin bir yıl daha takımın başında kalması ile ilgili yönetim kurulu üyelerinden bazıların rahatsızlık duyduğunu ve bu konuda tam bir fikir birliğine varılmadığı ifade edilmişti.

Bugün yine kulübün internet sitesinden yapılan açıklama ise Türk futbol tarihinde ilklerin yerini aldı.

"Değerli Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli'nin sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili Yönetim Kurulumuz içinde bir takım görüş ayrılıkları olduğu yönündeki haberler üzerine bir açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız" cümelisi ile başlayan açıklama şu sözlerle devam etti.

"Bu vesile ile aşağıda imzası bulunan biz BJK Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Futbol A Takımımız'ın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiş olmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz. Bu kararımızın Beşiktaş'a ve Türk Futbolu'na hayırlı olacağına olan inancımız tamdır."

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulunda bulunan 18 üyenin yapılan bu açıklamanın altına imzalarını attıkları belge de internet sitesinde yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!