Beşiktaş'tan Ali Şafak Öztürk'e sert tepki

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Ali Şafak Öztürke sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 10:32

Beşiktaş'tan Ali Şafak Öztürk'e sert tepki

Haberin Devamı

 

Olgucan KALKAN/İSTANBUL, (DHA) - BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Fikret Orman hakkında yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Başkasının aklı ve ağzıyla konuşmayı bıraksın. Kendine çeki düzen versin. Başkasının aklı ve ağzıyla konuşanlara tetikçi derler, bu etiket de onun üzerinde kalır" dedi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Antalyaspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirten Çebi, "Antalyaspor'u bu tarzda idare edeceklerse işleri çok zor. Henüz bu tür konularda konuşacak tecrübeye, bilgiye sahip değil. Başkasının aklı ve ağzıyla konuşmayı bıraksın. Kendine çeki düzen versin. Başkasının aklı ve ağzıyla konuşanlara tetikçi derler, bu etiket de onun üzerinde kalır. Tetikçi başkan olarak yaşamak zorunda kalır. Antalya'ya yazık etmesin, işine gücüne baksın. Beşiktaş Başkanı'na cevap vermek onun haddi değil. Başkalarının aklı ve fikriyle konuştuğunu düşünüyorum, onun tecrübesi çok az. Popüler olmaya çalışıyor. Bu tür konuşmalarla popüler olamazsınız. Hemen sizi aşağı alırlar" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ SAYESİNDE HABER OLUYOR"

Beşiktaş'ın İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık da Başkan Ali Şafak Öztürk'e tepki göstererek, "Allah'tan Beşiktaş var da yılda 2 kez Beşiktaş sayesinde haber oluyor. Burası güzelliklerle anılması gereken bir yer, başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçen hafta Antalya'da, Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği Şampiyonluk Galası'nda, geçen yıl Eto'o transferi konusunda yaşanan sıkıntıyla ilgili "Bizim kulüplerle sıkıntımız olur, camialarla olmaz" demişti.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ise yaptığı açıklamada, "Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama öyle bir söylem bile gereksiz. Tansiyonu yükseltmeye gerek yok. Tabi Fikret Orman mikrofonlara konuşmayı sevdiği için öyle şeyler oluyor. Fikret Orman, 'Süper Kupa'da yaşanan olaylardan dolayı ceza almaları halinde dünyayı ayağa kaldırırım' dedi. Ne oldu şimdi, ceza aldı Beşiktaş, dünya ayağa kalktı mı, bir şey oldu mu? Ne gerek vardı böyle açıklamalara. Bazen kulüp yöneticileri etkileyebilmek için yapabiliyor böyle şeyleri. Bu durum Türk futbolunda çok olan bir durum" ifadelerine yer vermişti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!