Beşiktaş'ta yine David Ospina sesleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta yine David Ospina sesleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 09:42

Beşiktaş'ta Kolombiyalı kaleci David Ospina heyecanı tekrar başladı. Beşiktaşlı idareciler, 27 yaşındaki file bekçisi David Ospina için İngiliz ekibi Arsenal ile uzun süre sonra ilk teması kurdu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda 3 kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bu konuda ilk önceliği savunmaya veren Beşiktaş yönetiminin, kaleci transferi konusunda da atağa kalktığı ortaya çıktı.

İlk olarak Deportivo'yla yollarını ayıran Fabricio Agosto Ramirez'le el sıkışan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in takımda kalmasına sıcak bakmadığı Denys Boyko'nun yerine yeni bir isim kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda uzun süredir kulübün gündeminde yer alan David Ospina'yla tekrar temas kuran Beşiktaşlı idarecilerin, Kolombiyalı eldivenin kulübü Arsenal'le de pazarlıklara başladığı öğrenildi.

Cech'in gölgesinde mutsuz

Geçtiğimiz ara transfer Beşiktaş'ın kapısından dönen 27 yaşındaki file bekçisinin Arsenal'de Çek kaleci Petr Cech'in gölgesinde kalmasından dolayı ayrılmakta kararlı olduğu biliniyor.

Copa America'da ülkesinin kalesini 5 maçta da koruyan isim olan Ospina'nın, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması sebebiyle Beşiktaş'ın ilgisine olumlu baktığı ve kulüplerin bonservisi konusunda el sıkışması halinde Kartal olabileceği konuşuluyor.

4 milyon Euro istediler

Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de sadece 4 maçta görev yapan David Ospina'nın, Arsenal'den ayrılmak için kulüp yönetiminden kolaylık beklediğini menajeri aracılığıyla ilettiği öğrenilirken, Londra temsilcisinin ilk etapta bu isim için 4 milyon Euro'luk bedel belirlediği bildirildi.

Beşiktaş'ın ise David Ospina için 3 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığı ve pazarlıkların 20 Temmuz'daki Avusturya kampı öncesinde imzayla sonuçlanabileceği iddia edildi.(Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!