Beşiktaş'ta transfer haftası

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta transfer haftası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 14:38

Beşiktaş'ta transfer haftası

Haberin Devamı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA) - SÜPER Lig'in ilk haftasında Vodafone Arena'da Alanyaspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla geçen Beşiktaş'ta gözler yeniden transfere çevrildi.

Transferleri bu hafta sonuna kadar mutlaka bitirmek isteyen ve bu yüzden açılış maçını dahi seyretmeyip Portekiz'e giden başkan Fikret Orman'ın yarından itibaren transferleri açıklamaya başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Benfica'dan Talisca'yı kiralayan, ancak ödeme planı ve sözleşme şartlarındaki ayrıntılı maddeler yüzünden resmi açıklama yapmayan Siyah-beyazlılar, genç oyucuyu en kısa sürede Türkiye'ye getirerek sağlık kontrolünden geçirecek ve takıma dahil edecek. Beşiktaş'ın Talisca ile ilgili KAP bildirimini yarın yapması bekleniyor.

TALİSCA İLE BERABER ÜÇLÜ PAKET

Portekiz'de santrfor ve stoper transferini de bitirmek isteyen Başkan Orman, Porto takımının santrforu Vincent Aboubakar ve stoperi Martins İndi için girişimlerde bulunuyor.

Bu transferlerde de oldukça mesafe kaydeden Fikret Orman'ın, hem Aboubakar, hem de Martins İndi ile anlaşma sağladığı ve Porto ile yapılacak görüşmelerin ardından her iki oyuncuyu da bu hafta Türkiye'ye getirme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar, bu üç transferi bitirdikten sonra Şenol Güneş'in istemesi halinde her iki kanatta da oynayabilen bir oyuncu daha alacak.

Geçen hafta girişimlerde bulunulan Manchaster Cityli Samir Nasri, bu transfer için en büyük aday konumunda. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, Talisca, Aboubakar ve İndi transferlerinden sonra yeni bir oyuncu istemezse, Nasri'den ve diğer adaylardan vazgeçilerek transfer kapanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!