Beşiktaş'ta sağ beke Kaderabek

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta sağ beke Kaderabek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 01:18

Slaven Bilic, büyük sorun yaşadığı sağ bek pozisyonu için dört aday belirledi ve yönetime sundu. Hırvat hocanın önerileri içinde öne çıkan oyuncu Çek Milli Takımı’nın genç yeteneği Pavel Kaderabek. Portekizli Pinto da ara dönemin en güçlü transfer adaylarından.

Haberin Devamı

1-PAVEL KADERABEK

Türkiye ile oynadıkları milli maçlarda dikkat çekti. 22 yaşındaki Sparta Prag’lının bonservis tutarı 2.5 milyon Euro.

2-İVO PİNTO

Scout ekibi geçen sezondan beri izliyor. Dinamo Zagreb’in 24 yaşındaki Portekizlisi şu an itibarıyla ikinci seçenek.

3-ALLAN NYOM

La Liga’da Granada forması giyiyor. 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

4-MARTİN LİNNES

Molde’de oynayan 23 yaşındaki Norveçli, geçen günlerde takımıyla sözleşme uzattı. Bonservisi 3 milyon Euro.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, takımda bir kangrene dönüşen sağ bek sorununu Çek milli futbolcu Pavel Kaderabek ile çözmeyi planlıyor. Hırvat hoca, Sparta Prag’lı futbolcu dışında üç aday daha belirledi. Bilic, dört adayını da devre arası transfer dönemi için futbol şubesinden sorumlu Ahmet Nur Çebi’ye sundu.
Bilic’ini Kaderabek dışında belirlediği diğer isimler ise Portekizli Ivo Pinto, Kamerunlu Allan Nyom ve Norveçli Martin Linnes. Bilic, scout ekibiyle yaptığı çalışma sonucunda takımın yapısına en uygun isimler olarak bu dört futbolcuyu öne çıkardı.

Haberin Devamı

YÖNETİM SEÇECEK, ÇEBİ BİTİRECEK

Teknik heyetin verdiği liste üzerinde çalışmalara başladıklarını kaydeden Çebi, “Şimdi hocanın verdiği bu dört isimin bonservis bedelleri ve isteyecekleri ücretler üzerine bir araştırma yapılacak. Ekonomik açıdan kulübün çıkarlarıyla en iyi şekilde örtüşecek olan isim belirlendikten sonra kendisiyle anlaşmaya çalışacağız. Alınacak oyuncu konusunda yönetimde son mutabakata sağlandıktan sonra ben gidip masaya oturup işi bitireceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!