Beşiktaş'ta mutlu son! 3 transfer birden...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta mutlu son 3 transfer birden...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 23:53

Brezilyalı orta saha Talisca’nın kiralanmasından sonra Vincent Aboubakar ve Martins İndi’nin transferinde sona gelen siyah beyazlılar, 3’lüyü bu hafta İstanbul’a getirecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş transferde üçlü çekti... Başkan Fikret Orman ile transfer komitesi başkanı Umut Güner, Benfica’nın orta sahası Talisca’yı kiralamasının ardından Portolu Vincent Aboubakar ile Martins Indi’nin de işini bitirdi. Dün sabah Portekiz’e giden Orman ile Güner, transferde istediği sonucu aldı.

Benfica’dan iki yıllığına kiralanan Talisca için Portekiz kulübüne 4 milyon Euro ödeyecek Kartal, Sosa ve Gomez’den gelecek maddi kaynakla iki transfer daha gerçekleştirdi.  

Sosa’dan gelen 7.5 milyon Euro’nun 4 milyonunu Portolu Vincent Abubakar’ın transferine ayırdı. 

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK
Uzun süredir sol stoper için Martins Indi’nin peşinde olan Beşiktaş’ın, Porto’da kadro dışı bırakılan Hollandalı oyuncu için de 3 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. Şenol Güneş’in ısrarla istediği Indi’yi de transfer eden siyah beyazlılar, üç oyuncuyu transfer ederek şov yaptı. 

Haberin Devamı

Orman’ın bu hafta içi hem Martins Indi, hem Talisca hem de Aboubakar’la beraber İstanbul’a gelerek gövde göstereceği yapacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!