Beşiktaş'ta flaş karar... Çarşı dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta flaş karar... Çarşı dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 12:39

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 1-0 yenilip elenirken, Vodafone Arena Stadı'nı dolduran taraftarlarının etkisiz olması da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sadece 2 bin kişi olan Fenerbahçe taraftarının yeni statta sesinin daha fazla duyulması da siyah beyazlı taraftarlar arasında günlerdir tartışılıyor. İşte bunun üzerine Çarşı grubu taraftarları toplantıya çağırdı. Çarşı grubunun liderlerinden Ayhan Güner, Twitter’dan yaptığı duyuruyla 12 Şubat pazar günü Beşiktaş Şairler Parkı’nda bir toplantı yapılacağını duyurdu. Toplantıda tribünün eski gücüne kavuşması için yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişi yapılacak.

UYUYAN TARAFTAR TEPKİSİ
Derbide bazı taraftarların uyuduğunun görüntülenmesi siyah beyazlı tribün müdavimleri arasında büyük eleştiri konusu oldu. Taraftarlar sosyal medya üzerinden verdikleri tepkilerde Beşiktaş meydanında toplanıp maçtan saatler önce yapılan tezahüratlar nedeniyle insanların yorulduğu ve maç sırasında bu yüzden istenilen etkinliğin sağlanamadığı da vurgulandı.
Taraftarlar ayrıca yönetimden tribünle çatı arasındaki boşlukların da panolarla kapatılmasını talep ederek, “Böylece sesin sahaya gitmesi daha güçlü olur” diyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!