Beşiktaş'ta fırtına öncesi sessizlik

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta fırtına öncesi sessizlik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 00:17

Siyah beyazlı kurmaylar bugün toplanıp, başkan Fikret Orman’la birlikte durum değerlendirmesi yapacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ yönetimi bugün, Fikret Orman önderliğinde durum değerlendirmesinde bulunacak. Futboldan sorumlu 2. başkan Ahmet Nur Çebi, Bilic’ten derbi ile ilgili rapor istedi. Olimpiyat Stadı’nda yaşanan küfür olayları ve Demba Ba’nın ceza alanında Mehmet Topal tarafından düşürülmesinin görüntülerinin bu toplantıda izleneceği öğrenildi.

‘Adalet istiyoruz’

Çebi, Fenerbahçe maçıyla ilgili başkan Orman’ın gerekli açıklamalarda bulunduğunu ifade ederek, “Yaşananlar ortada kamuoyu her şeyi biliyor. Beşiktaş kulübünün menfaatlerini kimseye yedirmeyiz. Beşiktaş yönetimi olarak sadece adalet istiyoruz” diye konuştu. Teknik direktör Bilic’in de derbi ile alakalı görüşlerini idarecilerle paylaşacağı ifade edildi.

Serdar geri döndü

PERŞEMBE günü UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’ı ağırlayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına başladı. Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. 3 haftadır sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş, takımla çalışmalara başladı.

KARTAL’A RUMEN HAKEM

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş-Partizan maçı Rumen hakem Alexandru Tudor yönetecek. Tudor’un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Octavian Sovre yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!