Beşiktaş'ta Ergin Ataman tamam gibi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Ergin Ataman tamam gibi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 13:38

Beko Basketbol Ligi'nde gelecek sezon başarıyı hedefleyen Beşiktaş Cola Turka'nın, antrenörlük için Ergin Ataman ile büyük ölçüde anlaştığı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Bozkurter, Ergin Ataman ile gelecek hafta büyük bir ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Bozkurter, Ataman'ın İtalyan menajerinin 11 Haziran Pazartesi günü İstanbul'a geleceğini ve bu görüşme sonrasında konuyu netliğe kavuşturacaklarını belirterek, “Ergin Ataman ile gelecek haftaya büyük ihtimalle sözleşme imzalayacağız. Şu an bir sorun gözükmüyor” diye konuştu.

Antrenör Murat Didin'in ayrılmasının ardından salonu dolduracak bir çalıştırıcıyı takımın başına getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Gelecek sezon tribünleri dolduracağız. NBA'deki şovların başka şeklini organize edeceğiz. Pota arkasındaki boş bölüme de tribün yapacağız. Ayrıca erkek ve bayan takımlarımızın aynı gün maç yapmasını sağlamaya çalışacağız” dedi.

Geçen sezon kadroda bulunan Barış Güney, Barış Özcan, Erkan ve Cevher'in takımda kalacağını kaydeden Hasan Bozkurter, “İki de genç oyuncu kadroda bulunacak. Ergin Ataman'ın daha önce çalıştığı ülkelerden tanıdığı 4 yabancı oyuncuyu takıma dahil edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!