Beşiktaş'ta Divan kavgası büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Divan kavgası büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 14:59

Beşiktaş Kulübü'nün 3 ayda bir yapılan Divan Kurulu toplantısında eski yönetici Metin Keçeli ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz arasında yaşanan gerginliğin yankıları sürüyor.

Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulunda başkanvekili olarak görev yapan Metin Keçeli, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Sayın Karadeniz’in bizzat yanında istifa edeceğimi söylemiştim. Bir diğer Divan Kurulu üyesi Oğuz Bey tanıktır. Sayın Karadeniz bu istifamı durdurmuştur. Şimdi ucuz siyaset yapmasın ve de gerçekleri saptırmasın" dedi.

"CAMİAYA BİR KEÇELİ’Yİ SORACAKSANIZ, BİR DE KARADENİZ’İ"

Keçeli, "Yalçın Karadeniz, şaibeli bir divan başkanıdır. Hem başkanlığa adaylığınızı koyacaksanız, hem de Divan Başkanlığından istifa etmeyeceksiniz. Hırsınızın ve ihtirasınızın önüne geçemiyorsanız, şov yapmayacaksanız. Bu camiaya, Bir Metin Keçeli’yi soracaksanız, bir de Yalçın Karadeniz’i. Takdir camianındır" diye konuştu.

Metin Keçeli, "Süleyman Seba’nın desteğini aldık deyip başkan adaylığını açıklayanların, daha sonra Onursal Başkanımızın yalanlamasıyla ne hale düştükleri herkesin malumudur. Önce aynaya bakacaksınız, sonra Beşiktaş camiasına" ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Metin Keçeli, "Elindeki mikrofonla Divan’da şoy yapmaya kalkanlar, şahsıma defol git diyenlerle hesaplaşmamız daha bitmemiştir. Yalçın Karadeniz’in gücü Keçeli sülalesine yetmez. Bana bir özür borcu vardır. Önce onu bekliyorum. Ama bunun da bir süresi var" dedi.

Keçeli, "Açık söyleyeyim önceleri Yalçın Karadeniz’in bana atfen bir şey dediğini bile anlamamıştım. Çünkü Keçeci ile Keçeli daima bu camia içinde karıştırılır. Ben Atıf Keçeci benden önce konuştuğu için, kendisine bir şeyler söyleniyor zannetmiştim. Meğer Divan Başkanı bize sallıyormuş. Kendisine mikrofonla sallamak nasıl olurmuş hem öğreteceğim, hem de göstereceğim. Beşiktaş Divan Başkanlığı saygın bir makamdır ve kulübümüzün senatosu olarak görülmektedir. Böylesine saygın bir makamda saygısız bir başkanı daha fazla görmek mümkün olamaz. Bunun gereğini de yapacağız. Adım Metin Keçeli ise, Yalçın Karadeniz’i o makamda daha fazla oturtmayacağım" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!