"Beşiktaş'ta bana şans verilmedi"

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta bana şans verilmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 12:34

Beşiktaş maçında, takımı Gaziantepspor adına galibiyet golünü kaydeden başarılı orta saha oyuncusu Orhan Gülle, galibiyetin attığı golle gelmesine çok sevindiğini belirtirken, altyapısından yetiştiği Beşiktaş'tan neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Maçtan sonra bir dönem Beşiktaş altyapısında çalışan Sergen Yalçın, Orhan'ın yeteneklerine vurgu yapmış, siyah beyazlı kulübün o dönemki başkanı Yıldırım Demirören'in genç futbolcuyu bir 3. lig takımına verme talebine karşı çıktığını anlatmıştı.

BANA ŞANS VERİLDİ DE BEN BEŞİKTAŞ'TAN KAÇARAK MI AYRILDIM? ŞANS BULMAYI HAK ETMİŞTİM; AMA VERİLMEDİ; BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDIM, KAÇMADIM

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Orhan Gülle, "Beşiktaş'tan ayrılmamla ilgili çok spekülasyon yapıldı. Herkes ayrı bir şey söylüyor; ama kimse benim ne yaşadığımı bilmiyor. Bu nedenle çok fazla konuşmak istemiyorum. Ben suçlanacak herhangi bir şey yaptığımı düşünmüyorum, Beşiktaş bana sahip çıktı, beni A Takım kampına götürdü de ben kaçarak ayrılmadım ki... Ben orada şans bulacağım ortamı göremediğim için ayrılmak zorunda kaldım. Şans bulmayı hak ettiğim zamanlar oldu; fakat o şans bana verilmediği için ben de Gaziantepspor'a transfer oldum. Bana sahip çıkan bir Tolunay Kafkas vardı. Bana inandığını, yeteneklerime güvendiğini söyledi. Ben de hedeflerime ulaşmak zorundaydım. Bana bu şansı veren Tolunay hocayla Gaziantepspor'a geldim" dedi.

Haberin Devamı

GALİBİYETİN ATTIĞIM GOLLE GELMESİ MUTLULUK VERİCİ

Yirmi yaşındaki futbolcu Beşiktaş maçında attığı golle ilgili olarak ise "Özel olarak attığım gol için değil; ama takımımın 3 puan alması, bunun da benim attığım golle gelmesi beni ayrıca mutlu etti. Beşiktaş defansının önünde topla buluşup, şut atmayı tasarlıyordum. Bana gelen pastan sonra kaleye baktım ve vurdum. İstediğim yere gitti, güzel bir gol oldu. Maçta hangi takım iyi oynadı, hangisi oynamadı yorumu yapılabilir; ben böyle bir değerlendirme yapmıyorum.  Herkes farklı yorumlayabilir; ama sonuçta 3 puan alan taraf biz olduk" diye konuştu.

MAÇTAN SONRA BEŞİKTAŞ'TAKİ HOCALARIM TEBRİK ETTİLER

Orhan Gülle, "Maçtan sonra Beşiktaş'ta çalıştığım antrenörlerim aradılar ve tebrik ettiler. Haluk Duranoğlu, Beşiktaş altyapısına geldiğimde hocamdı, Necip Uysal ve bizim jenerasyonumuzda pek çok oyuncunun antrenörlüğünü yaptı. Beni aradı tebrik etti. Halim Okta hocamız aradı, tebrik etti. Bunlar insanı mutlu eden, gururunu okşayan şeyler. Çok mutlu oldum. Umarım bundan sonra da performansım artarak devam eder" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!