Beşiktaş'ta affedilen Sosa idmana çıktı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta affedilen Sosa idmana çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 20:20

TTF Süper Kupa'da 13 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile mücadele edecek olan Beşiktaş, hazırlıklarına akşam yaptığı idman ile devam etti.  Geçtiğimiz sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ve son zamanlarda Türkiye'de yaşanan olayları bahane eden Sosa, yönetim kurulu tarafından affedilerek çalışmalara tekrar başladı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımın akşam antrenmanı neşeli geçti. İdmanın ilk bölümünde el ele tutuşan oyuncular pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonrasında 4 takıma ayrılan siyah-beyazlılar, yarım sahada çift kale maç yaptı. İdman şut çalışması ile son buldu.

OĞUZHAN ÖZYAKUP SAKATLANDI
Beşiktaş'ın akşam idmanında sol omzunun üstüne düşen Oğuzhan Özyakup, sakatlık geçirdi. Acı içinde bir süre yerde kalan Oğuzhan Özyakup'a ilk müdahale saha içerisinde yapıldı. Daha sonra kenara geçen Özyakup'un omuzuna buz tedavisi uygulandı. Özyakup'un ciddi bir durumunun olmadığı bildirildi.

GÖKHAN GÖNÜL İDMANDA YER ALMADI
Siyah-beyazlılarda bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökhan Gönül de çalışmada yer almadı. Sakatlığı son bulan Tolga Zengin siyah-beyazlı ekiple çalışmalara başlarken, 2'nci Başkan Ahmet Nur Çebi idmanın bir bölümünü izledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalar ile sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!