Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Çanakkale'de

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın şampiyonluk kupası Çanakkalede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 13:29

Beşiktaş'ın şampiyonluk kupası Çanakkale'de

Haberin Devamı

Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)- BEŞİKTAŞ futbol takımının kazandığı Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu şampiyonluk kupası, Çanakkale'de taraftarlarla buluşturuldu.
Şampiyonluk coşkusunu ve başarısını tüm yurttaki taraftarlarla paylaşıp, kutlamayı amaçlayan Beşiktaş yönetimi, şampiyonluk kupasını Çanakkale'de sergiledi. İnönü Caddesi'ndeki Kartal Yuvası mağazasına getirilen şampiyonluk kupası, cam koruma içerisinde muhafaza edilerek vatandaşların izlenimine sunuldu. Mağazada yoğunluk oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar, kupayla hatıra fotoğrafları çektirdi.
Kupayı görmek için mağazaya gelen taraftarlardan Simge Özden, Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını yakından görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Özden, "Şampiyon olduk. Şampiyonluk kupası Kartal Yuvası'na geldi. Çok mutluyuz. Zaten hak edilmiş bir şampiyonluktu. 2 senedir üst üste şampiyon oluyoruz. Art arda şampiyonluk yaşayıp, bunu 4'üncü yıldıza kadar çıkarmak istiyoruz. Şampiyonluk için futbolcularımıza ve teknik heyete teşekkür ederiz" dedi.
Organizasyon yetkilileri, kupanın 81 ile götürüleceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!