Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın kaptanı Tolga Zengin isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 20:11

Vodafone Arena'da açılış için gelen protokolün de yer alması güvenlik önlemlerini artırırken Beşiktaş'ın takım kaptanı Tolga Zengin stada girerken zor anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Vodafone Arena'nın resmi açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılıyor olması güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkardı. Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi giriş çıkışları kontrol etti.

Haberin Devamı

Törene davetli isimler listelere bakılarak içeri alındı. Bu sırada Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin de törenin yapılacağı tribüne giriş yapmaya çalışan isimler arasında yer aldı. Girişte yaşanan yoğunluktan dolayı Tolga Zengin uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Girişte yaşanan bekletme yoğunluğuna kızan Tolga Zengin tepkisini “Vallahi milletvekiline de şeyine de başlatmayın. Böyle bir şey olur mu sabahtan beri burada bekliyoruz yahu” ifadeleriyle gösterdi.

Bir süre sonra da Tolga Zengin bu yoğunluğa tepki göstererek içeri girdi.

Tolga Zengin’in tepkisine içerlenen bir koruma, “Bu kim ya” diye tepki verirken “Tolga ya” “kaptan” şeklinde diğer korumalardan cevap geldi. İlk koruma, “Bu kim ya bu nasıl konuşma” diye söylendi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın kaptanı Tolga Zengin isyan etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!