Beşiktaş'ın kalesi düştü

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın kalesi düştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2009 10:03

Beşiktaş'ta, dün sabah yapılan antrenmanda sol el bileğine top çarpması sonucu sakatlanan ve çalışmayı tamamlayamayan kaleci Hakan'ın bileğinde kısmi yırtık ve kemik ödemi tespit edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, MR'ı çekilen Hakan Arıkan'da kemik ödemi ve bileğinde kısmi yırtık görüldüğünü, bu nedenle elini askıya almak zorunda kaldıklarını söyledi.

Prof. Dr. Düren, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Hakan'ın, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişmesinin zor olduğunu ifade ederek, "Tamamen olumsuz konuşmak istemiyorum, ancak oynaması zor. Fenerbahçe maçında sakatlanmasaydı kaleyi Hakan koruyacaktı. Rüştü'nün tedavisi de sürüyor. O iyileşiyor, ancak hiç antrenman yapmadı. Önümüzdeki pazartesi ve salı günü deneme yapacağız. Bu haftayı yüksek tempoda çıkarması durumunda kaleci sorunu çözülür" dedi.

Prof. Dr. Düren, Rüştü'de bu yükü kaldıramayacak ölçüde bel ağrısı görülmesi durumunda 3. kaleci Korcan'a iş düşeceğini kaydederek, "Büyük ihtimalle Rüştü oynar, daha az ihtimalle de Hakan, üçüncü ihtimalle ise kalede Korcan olur" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!