Beşiktaş'ın Çin yolculuğu bu gece başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın Çin yolculuğu bu gece başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 11:36

Beşiktaş'ın Çin yolculuğu bu gece başlıyor

Haberin Devamı

İlk durak Çin, ikinci durak İspanya

Fikret Orman önceden gitti  

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını bu akşam tamamlıyor.
1 Temmuz'dan beri çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Siyah Beyazlılar bu akşam saat 20:00'de yapacakları idman ile İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayacak ve yurtdışı kamplarına başlayacak.
İLK DURAK ÇİN, 2. DURAK İSPANYA 
Başkan Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın dünyaya açılması projesi kapsamında, ilk olarak Çin'e gidecek olan Siyah Beyazlılar, burada Schalke 04 ile bir hazırlık maçı oynayacak. Bu akşamki idmanın ardından tesislerde yemek yiyecek olan Siyah Beyazlı takım gece yarısı uçağı ile Çin'in Guangzhou şehrine hareket edecek. Yaklaşık 11 saat sürecek yolculuğun ardından Guangzhou'ya inecek olan Beşiktaş buradan da karayolu ile maçın oynanacağı Zhuhai şehrine hareket edecek. 19 Temmuz'da Alman takımı Schalke 04 ile hazırlık maçı yapacak olan Siyah Beyazlılar maçın ardından Türkiye'ye dönecek.
Beşiktaş, Çin seyahatinden döndükten sonra 1 gün dinlenerek kamp ve maçlar için İspanya'ya gidecek. İspanya'da Marbella'da kamp yapacak olan Siyah Beyazlılar burada da Vallodolid, Las Palmas ve Real Betis ile 3 hazırlık maçı oynayacak.
FİKRET ORMAN ÖNCEDEN GİTTİ
Çin programına çok önem veren başkan Fikret Orman takımdan 2 gün önce Çin'e gitti.
Başkan Fikret Orman'a bu yolculukta Dış İlişkiler ve UEFA'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve kulüp çalışanları eşlik etti. Shanghai'de bir grup taraftarın karşıladığı heyet, Shanghai ve Guangzhou kentlerinde bir dizi temaslarda bulunacak. Beşiktaş'ın, Çin seyahati öncesi devlet yetkilileri ve Çin Futbol Federasyonu ile temaslarda bulunacak olan Başkan Orman, Çin ulusal basınıyla da buluşarak Beşiktaş'ı anlatacak ve seyahatin detayları ve önemi hakkında görüşlerini paylaşacak.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!