Beşiktaş'ı zirveye taşırım

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı zirveye taşırım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Jamal Sellami, Fas Milli Takımı'ndaki performansını Türkiye'de de göstereceğini iddia etti ve ekledi: ‘‘Para kazanmaya değil, Avrupa'da futbol oynamaya geldim.’’

Türk ve müslüman

İspanya ve Belçika'dan iki takımın transfer listesinde olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki Sellami, Fas'ın Raja Casablanca takımında 4 kez lig şampiyonluğu yaşadığını ve 3 kez de yılın futbolcusu seçildiğini anlatarak, ‘‘Beşiktaş'ı Türk ve müslüman takımı olduğu için seçtim’’ dedi.

Toshack'a hayran

Türk futbolunu tanımadığını kaydeden Sellami 35 kez milli takım forması ile oynadığını kaydederek şöyle konuştu: ‘‘Toshack ile Dünya Kupası maçları öncesi görüştüm ve söz verdim. İspanya'dan kendisine hayran olduğum Toshack ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Beşiktaş formasız kaldı

Beşiktaş, yeni sezon için anlaştığı firmanın işlerinin yoğunluğu sebebiyle forma dikimini geciktirdi. Antrenmanlara siyah-beyaz iki adet tişörtle çıkan futbolcuların Almanya kampında yapacağı hazırlık maçlarında ise forma yerine antrenman tişortü ile çıkacağı belirtildi. Bu arada Ohen, Del Solar ve Sellami'nin anlaşma yaptıktan sonra antrenman forması ile resim çektirmesi ise tepkilere neden oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!