Beşiktaş'ı yenmek için seviye atlamalıyız

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı yenmek için seviye atlamalıyız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 22:05

Sarı kırmızılı yöneticiler, Riekerink’e, “Beşiktaş maçına kadar sınıf atlamamız gerekiyor” dedi. Hollandalı hoca, “İki haftalık süreçte takım olarak birlikte daha çok vakit geçirip iyi bir noktaya çıkacağız” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da derbiye 12 gün kala hazırlıklar başladı. İlk puan kaybını Kayserispor deplasmanında yaşayan sarı kırmızılı takımda, teknik direktör Riekerink ile sohbet edildi ve Vodafone Arena Stadı’ndaki Beşiktaş maçına dikkat çekildi. Galatasaray’ın ortaya koyduğu futbolun yanı sıra Beşiktaş’ın oynadığı futbol da masaya yatırıldı.24 Eylül’deki zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş-Karabükspor maçını da izleyen Galatasaray cephesi, siyah beyazlıların rakibine kök söktüren futboluna tam not verdi. 

“BEŞİKTAŞ EN OTURMUŞ TAKIM”

SARI kırmızılı teknik heyet ve yönetim, Beşiktaş’ın ligin en oturmuş takımı olduğu görüşünde birleşti. Siyah beyazlıların yeni oyuncuları olsa da sistemlerinin oturduğu ve tehlikeli bir rakip olduğu üzerinde duruldu. Galatasaray yönetimi de Riekerink ile sohbetinde, “Beşiktaş derbisine kadar sınıf, seviye atlamalı ve futbol olarak daha üst düzeye çıkmalıyız. Aynı zamanda iyi de savunmalıyız” dedi. Hollandalı teknik adam, Beşiktaş’ın Süper Kupa finalinde de iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtip güvence verdi.

Haberin Devamı

PUAN KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ

RIEKERINK, görüşme yaptığı G.Saray idarecilerine, “Güçlü bir rakiple oynayacağız, farkındayım. Beşiktaş dikine ve çabuk oynayan bir takım. 2 haftalık süre içinde takım halinde daha fazla bir arada olup antrenmanlarda güçlenerek daha iyi noktaya çıkacağız” diye konuştu.
Dün bayram nedeniyle Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu’nu arayan başta kaptan Selçuk İnan, Sabri ve yerli futbolcular ise, “Takımda hiçbir sorun yok. Kayserispor maçında yaşadığımız puan kaybını telafi edip düzelteceğiz, hiç merak etmeyin. Takım olarak iyi bir hava yakaladık” diyerek garanti verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!