Beşiktaş'a pasaport eziyeti

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa pasaport eziyeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2008 00:00

Beşiktaş, UEFA Kupası 1'inci tur rövanş maçında oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya gitti.

Yaklaşık 2 saat süren uçak yolculuğunun ardından Ukrayna'nın Kharkov kentine gelen siyah beyazlı kafilede futbolcular pasaport kontrolünde skınıtı yaşadı. Pasaport kontrolünde yaklaşık 1 saat bekleyen siyah beyazlı kafile daha sonra kalacakları otele hareket ettiler. Öte yandan havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ukrayna'daki hava şartlarının normal derecelerde olmasına sevindiklerini belirtti. Sağlam, şunları söyledi:

"Biz, futbol oynamaya çalışan ve güzel bir futbol sahaya yansıtmak isteyen bir takımız. Böyle bir takım olduğumuz için hava ve saha şartlarının güzel olması bizim için sevindirici bir durum. Yarın öncelikli hedefimiz galibiyet olacaktır. Turu geçmeye yetecek bir skorla ülkemize dönmek istiyoruz. Takımımızın durumu iyi. Yarın da iyi bir sonuçla İstanbul'a döneceğimize inanıyorum."

Ayrıca sağ omzunda ağrıları bulunan kaleci Rüştü Reçber'in yarınki karşılaşmada kesin olarak forma giyemeyeceği belirtildi. Rüştü'nün yerine kaleyi Hakan Arıkan koruyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!