"Beşiktaş'a faydalı olmak istiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa faydalı olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2010 12:14

Villareal maçındaki kusursuz oyunu ile dikkat çeken Cenk Gönen, internet sitesine yaptığı açıklamada uzun yıllar Beşiktaş forması giyip, siyah-beyazlı takıma faydalı olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Villarreal ile oynanan hazırlık maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken genç kaleci, maç öncesinde çok iyi hazırlandığını belirterek kendisinden üst düzey bir performans beklediğini ifade etti.

"Yeteneklerimi, potansiyelimi biliyorum. Ayrıca bana duyulan güvenin de farkında olan bir sporcuyum" diye konuşan Cenk Gönen, "Villarreal maçına da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi hazırlandım. İspanya'da hem fiziksel, hem de zihinsel olarak oynamayı isteyen bir Cenk Gönen vardı. İyi bir maç çıkardım ve gösterdiğim performans beni şaşırtmadı. Zafer hoca bizleri çok iyi çalıştırıyor. Mental olarak da kendimi sürekli hazır tutuyorum. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi olunca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor, başarı kendiliğinden geliyor. İlerleyen dönemlerde de üstün bir grafik sergileyerek takımıma katkı sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesinde tatlı bir heyecan yaşadığını da sözlerine ekleyen genç kaleci, Villarreal maçında ilk onbirde oynamasının kariyeri için çok önemli olduğunu ve kendi adına tarihi bir an yaşadığını belirtti. Maç sonrasında Teknik Direktör Schuster ve takım arkadaşlarının kendisini tebrik ettiğini ifade eden Cenk Gönen, Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan ile takım arkadaşı olduğu için şanslı olduğunu söyleyerek, "İkisi de iyi insanlar ve başarılı sporcular. Onların tecrübelerinden öğreneceğim çok şey var. Önlerine geçmek gibi bir düşüncem yok, haddimi biliyorum. Ben sadece kendimle yarışıyorum. Her gün kaleciliğimin üstüne bir şeyler koyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oynadığım takıma bir şeyler katmak istiyorum ve çalışmalarımı da bu yönde sürdürüyorum. Dünkü Cenk ile ilerleyen dönemlerdeki Cenk arasında olumlu farklar ortaya koyabilmek beni çok mutlu edecek" şeklinde konuştu.

Villarreal ile İspanya'da oynanan karşılaşmanın takım için de önemli bir hazırlık maçı olduğunu söyleyen Cenk Gönen, "Süper Lig öncesi kaliteli bir takımla karşılaşarak artılarımızı, eksilerimizi net bir şekilde gördük. Bu maçta edinilen tecrübelerin Bucaspor maçına olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!