Beşiktaş'a da bin 267 bilet verilecek

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa da bin 267 bilet verilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 10:38

- Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: "Kendi sahamızda oynanan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında bin 267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmaktadır"

Haberin Devamı

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçlarda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları için bin 267 kontenjanı ayrıldığını bildirdi.

Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Mart Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı için 2 bin 500'den fazla misafir takım seyirci kontenjanı ayrıldığına ilişkin bazı basın yayın organlarında asılsız haberler yer aldığını belirtti.

Son iki sezonda yönetim kurulu olarak misafir taraftar yapılandırması uygulandığını vurgulayan Ferah, "Kendi sahamızda oynanan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında bin 267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmaktadır. Bunun dışındaki takımlar ile yaptığımız maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ferah, hafta sonu oynanacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı için de misafir takım taraftarı yeri olarak bin 267 kişilik kontenjan ayrıldığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Maksatlı olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Çaykur Rizespor olarak, Beşiktaş maçının önemini ve bu maçta alacağımız üç puanın bizim için taşıdığı değerin farkındayız. Diğer takımların puan sıralamasındaki yerleri ile değil, bizzat Çaykur Rizespor'un başarısı ile ilgilenmekteyiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!