Beşiktaş'a büyük şok! 'Gelmiyorum...'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa büyük şok Gelmiyorum...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 11:34

“Beni bırakın” diyen Atiba’dan sonra bir üzücü haber de Tangocu’dan geldi. Estudiantes’in 4 milyon Euro’luk teklif yaptığını belirten Sosa, kariyerine ülkesinde devam etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Ahmet Nur Çebi, yıldızı ismi ikna etmek için apar topar Arjantin’e gitti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması sebebiyle ‘daha güçlü’ bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş’ta ayrılık rüzgarları her geçen gün daha da sert esmeye başlıyor...

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz günlerde kulübe haber göndermiş ve “West Ham’dan teklif var. Premier Lig’de oynamak istiyorum. Bırakın gideyim” demişti.

Daha Atiba sorunu çözülmeden bir kötü haber de Jose Sosa’dan geldi...

‘FUTBOLU BURADA BIRAKMAK İSTİYORUM’
Muhteşem bir sezon geçiren, attığı gol ve yaptığı asistlerle takımı sırtlayan Arjantin yıldız, Siyah-Beyazlı yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

Tangocu, başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’yi arayarak “Estudiantes beni transfer etmekte ısrarcı. Bonservis için 4 milyon Euro veriyorlar. Ben de ülkeme dönmek istiyorum. Bana yardımcı olun, Beşiktaş’ta güzel günlerim geçti. Beşiktaş’ı çok sevdim ama futbolu burada bırakmak istiyorum” dedi.
Bunun üzerine kriz masası kuran Orman, Sosa ile arası çok iyi olan Çebi’den bu sorunu çözmesini istedi.

Haberin Devamı

SATILIRSA BEDELİ 6 MİLYON EURO
Ahmet Nur Çebi’nin, “Bu iş bitmeli, yeni sezon hazırlıklarına gelmek istemiyorum” diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koyan Sosa’yı ikna etmek için Arjantin’e gitme kararı aldığı öğrenildi.

Çebi’nin yarın bu ülkeye gidip Tangocu ile görüşerek dönmesini isteyeceği belirtildi. Sosa’nın geri adım atmaması halinde Çebi’nin, başkan Orman’ın da fikrini aldıktan sonra Estudiantes’le pazarlık masasına oturabileceği ifade edilirken, Kartal’ın böyle bir durumda oyuncu için belirlediği bonservis bedeli 6 milyon Euro...

GÜNEŞ 'KALSIN' DEMİŞTİ
Beşiktaş’ta ‘Jose Sosa krizi’ geçen sezon da yaşanmıştı. Yine Estudiantes’le temas kuran tecrübeli futbolcunun kulüp başkanı eski futbolcu Juan Sebastian Veron’la yaptığı görüşme kameralara yansımıştı. Tangocu, ayrılmak istediğini Siyah-Beyazlı kulübe iletirken; teknik direktör Şenol Güneş’in “Mutlaka kalmalı” raporu üzerine yıldız oyuncu takımda tutulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!