Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor karşısında!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupasında Torku Konyaspor karşısında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 15:04

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçında Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Her iki takım da ilk maçtan galibiyetle ayrılarak avantaj yakalamak istiyor. Merakla beklenen müsabaka bu akşam ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz gün yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kapalı alanda yapılan idman 1,5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıyla başladı. Daha sonra Siyah Beyazlı ekip, ısınma ve istasyon koşusu ile idmanı sürdürdü. Streching çalışması ile antrenmanı devam ettiren Beşiktaş ekibi, dar alanda kontrol pas ve 5’e 2 çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Taktik programının yer aldığı çalışma çift kale maç ile sona erdi.

BEŞİKTAŞ – TORKU KONYASPOR MUHTEMEL 11

Beşiktaş muhtemel 11 - Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Luiz Rhodolfo, Marcelo Guedes, Andreas Beck, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Jose Ernesto Sosa, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mario Gomez

Haberin Devamı

Torku Konyaspor muhtemel 11 - Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Jagos Vukovic, James Douglas, Samuel Holmen, Ali Çamdalı, Alben Meha, Abdoul Razack Traore, Ömer Ali Şahiner, Dimitar Rangelov

TORKU KONYASPOR’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Bu akşam Beşiktaş deplasmanında Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına çıkacak olan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, maç öncesi bazı açıklamalarda bulundu.

Siyah Beyazlı takımla önemli bir maça çıkacaklarının bilgisini veren Ahmet Baydar, çeyrek finalin ilk maçında iyi mücadele ederek iyi bir sonuç almak ve Konya’ya avantajlı bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Her maçın favorisi olabileceğinin de altını çizen Ahmet Baydar, maçların sahadaki mücadele, hırs ve istekle kazanıldığını vurguladı.

Toku Konyaspor’un ligde tarihinin en iyi sezonunu geçirdiğini söyleyen Ahmet Baydar, ilk yarının ardından ikinci yarıda da iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray karşısında önemli bir beraberlik aldıklarını hatırlatan Ahmet Baydar, başarıya giden yolda Torku Konyaspor için anahtar kelimenin sabır olduğunu da dile getirdi. Ahmet Baydar, sezon sonunda Torku Konyaspor’u iyi bir yerde görmek istediklerinin altını çizerek, sezon sonunda takım ile sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ – TORKU KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı

Maç Günü: 10 Şubat 2016 Çarşamba

Maç Saati: 21:15

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı

Karşılaşma Hakemi: Tolga Özkalfa

Yayın: ATV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!