Beşiktaş yeni Atiba arıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş yeni Atiba arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 17:23

Beşiktaş yeni Atiba arıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın Brezilya seferlerinin nedenlerinden birinin daha ne olduğu belli oldu. Siyah-beyazlıların transferdeki ilk hedefinin 35 yaşına girecek olan ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson'un yerini alabilecek, aynı veya benzer özelliklerde bir futbolcu olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz ay Brezilya'da bazı futbolcuların menajerleriyle görüşen Orman, bir kaç gün önce de ABD'ye gitti. Orman'ın buradan da Brezilya'ya geçebileceği bildirildi. Beşiktaş'ta 5'inci yılını yaşayan ve oynadığı futbol ve devamlılığı ile elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olan Atiba'nın mayıs ayında 35 yaşında sözleşmesi sona erecek. Yönetim ligin ikinci yarısındaki performansına göre Atiba'nın sözleşmesini bir yıl daha uzatabilecek. Ancak bu arada bu futbolcunun yerini doldurabilecek bir oyuncu da takıma monte edilecek.
Bunun için başta Brezilya olmak üzere bazı ülkelerde arayışlarını sürdüren yönetimin bir kaç tane de aday belirlediği, ön anlaşmaların yapılmasının ardından bu isimlerin teknik direktör Şenol Güneş'in onayına sunulacağı ifade edildi.
Beşiktaş'a Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından gelen Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ta 5 sezonda 174 maçta 8 gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!