Beşiktaş transfer haberlerinde gündemde hangi oyuncu var?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş transfer haberlerinde gündemde hangi oyuncu var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 10:59

Beşiktaş transfer haberlerinde ligin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş transfer haberlerinde önemli iki isi Martin Skrtel ve Kamil Glij. Peki Beşiktaş'ın transfer listesinde başka hangi oyuncular var? İşte Beşiktaş transfer listesi ve transfer haberlerindeki isimler

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberlerinde bu hafta iki isim ön plana çıktı. Biri Martin Skrtel, diğeri ise Kamil Glij. Süper Lig'in bitmesine 4 maç kala şampiyonluk yarışında önde olan siyah-beyazlılar transfer haberlerinde de hareketli bir gündeme sahip. Peki Beşiktaş transfer haberlerinde hangi oyuncuların adı geçiyor? İşte Beşiktaş transfer haberleri ve listedeki oyuncular

Beşiktaş transferde düğmeye bastı

Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Defans hattına takviye yapmak için girişimlere başlayan yönetim, Liverpool'dan Martin Skrtel ve Torino'dan Kamil Glij için temaslarda bulundu. Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala 70 puan ile liderliğini sürdüren Beşiktaş, yeni sezon öncesi tranfser çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek sezon için savunma kanatlarına ve stoper bölgesine transfer yapmayı planlayan siyah beyazlılar, temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Öncelikle tecrübeli bir storper transferi düşünen yönetim, iki isim için ciddi olarak girişimlerde bulunuyor. Adaylar arasında öne çıkan bu iki isim ise Liverpool forması giyen Martin Skrtel ve Torino'da oynayan Kamil Glik. İki futbolcudan birini mutlaka kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, futbolcuların kulüpleri ile bonservis bedeli konusunda görüşmeyi sürdürüyor. Liverpool ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Skertel, bu sezon 24 maçta forma giydi. 2008 yılından buyana İngiliz ekibinde top koşturan 31 yaşındaki futbolcu, son dönemde formasını Dejan Lovren'e kaptırdı. Çok fazla şans bulamadığı için Liverpool'dan ayrılmaya sıcak bakan Slovak futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olabilir.

Beşiktaş transfer haberlerinde gündemde hangi oyuncu var

Torino ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Kamil Glik, bu sezon 32 maçta İtalyan ekibinin formasını giydi. Beşiktaş yönetimi polonyalı futbolcu için de Torino'ya teklifte bulundu. Beşiktaş yönetimi iki kulüp ile de temaslarına devam edecek. Slovakya ve Polonya ile Avrupa Futbol Şampiyona'sında boy gösterecek iki futbolcu için, turnuva başlamdan somut adımlar atmayı planlayan siyah-beyazlar, kısa süre içina stoper transferinin tamamlamayı düşünüyor. (Ntvspor)

Haberin Devamı

Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala 70 puan ile liderliğini sürdüren Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon için savunma kanatlarına ve stoper bölgesine transfer yapmayı planlayan siyah beyazlılar, temaslarını hızlandırdı

Öncelikle tecrübeli bir stoper transferi düşünen yönetim, iki isim için ciddi olarak girişimlerde bulunuyor. Adaylar arasında öne çıkan bu iki isim ise Liverpool forması giyen Martin Skrtel ve Torino'da oynayan Kamil Glik.

İki futbolcudan birini mutlaka kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, futbolcuların kulüpleri ile bonservis bedeli konusunda görüşmeyi sürdürüyor. Liverpool ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Skrtel, bu sezon 24 maçta forma giydi. 2008 yılından bu yana İngiliz ekibinde top koşturan 31 yaşındaki futbolcu, son dönemde formasını Dejan Lovren'e kaptırdı. Çok fazla şans bulamadığı için Liverpool'dan ayrılmaya sıcak bakan Slovak futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olabilir.

Haberin Devamı

Torino ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Kamil Glik, bu sezon 32 maçta İtalyan ekibinin formasını giydi. beşiktaş yönetimi polonyalı futbolcu için de Torino'ya teklifte bulundu.

Beşiktaş yönetimi iki kulüp ile de temaslarına devam edecek. Slovakya ve Polonya ile Avrupa Futbol Şampiyona'sında boy gösterecek iki futbolcu için, turnuva başlamdan somut adımlar atmayı planlayan siyah-beyazlar, kısa süre içina stoper transferinin tamamlamayı düşünüyor.

Beşiktaş transfer haberlerinde gündemde hangi oyuncu var



'Everton, Boyko'nun peşinde'
Beşiktaş'ta yedek kaleci durumunda olan Denys Boyko'ya İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'un talip olduğu açıklandı. Beşiktaş'ta devre arası Dnipro'dan transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamadığı için sezon sonundan takımdan ayrılmak isteyen Denys Boyko için önemli bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Boyko'nun menajeri Vadim Shabliy, Ukraynalı kalecinin İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın gündeminde olduğunu söyledi.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMADIĞI İÇİN MUTSUZ"
Tim Howard'ın Colorado Rapids'e gidecek olması nedeniyle kaleci arayan Everton'ın Boyko ile ilgilendiğini doğrulayan Shabliy, "Bu bir söylenti değil gerçek. Denys, Beşiktaş'taki durumundan memnun olmadığı için bu konuyu düşünüp, konuşuyoruz. Oynamadığı için mutsuzluğu var. Beşiktaş lider ve şampiyonluğa gidiyor. Evet, Beşiktaş şampiyon olabilir ama Denys'in ikinci kaleci olacağını söyleyemem. Bu nedenle biz seçenekleri dikkate alacağız" dedi.

"Boyko'nun Everton'a transferi yüksek ihtimal mi?" sorusuna yanıt veren Shabliy, "Bu transfer olabilir ama yine de düşünmek, beklemek gerekiyor." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İÇİN YENİDEN OSPINA GELİŞMESİ
Bu arada Boyko'yu Everton'ın istediği İngiliz basınında da yer bulurken, Beşiktaş ile Everton'ın Arsenal forması giyen David Ospina ile ilgilendiği belirtildi. Beşitkaş'ın yaz aylarında gündeminde olan Ospina için yeniden devreye gireceği ifade edildi. Everton'ın da Howard'ın yerine Boyko ve Ospina'yı düşündüğünün altı çizildi. (sporx)

BAKMADAN GEÇME!