Beşiktaş taraftarına yine yol çilesi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş taraftarına yine yol çilesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 13:55

19 Ekim'deki Sivasspor maçını Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı'nda izlemek isteyen Beşiktaş taraftarlarını hem zorlu hem de masraflı bir yolculuk bekliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasındaki Sivasspor maçını Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynama talebinin kabul edilmesinin ardından, siyah beyazlı taraftarlara çileli bir yolculuk daha çıktı. Dolmabahçe'deki İnönü Stadı'nın yıkılmasının ardından, ulaşım koşulları sıkıntılı olan Atatürk Olimpiyat Stadı'na gitmekte büyük güçlük yaşayan Beşiktaş taraftarlarını Ankara'da da zorlu bir yolculuk bekliyor. İstanbul’dan yola çıkan bir taraftar, yaklaşık olarak Ankara’ya gidiş-dönüşte bin kilometre yol yapacak.

İŞTE BEŞİKTAŞ TARAFTARINI BEKLEYEN ÇİLE:

ÖZEL ARAÇLA 5.5 SAAT
1-) Beşiktaş taraftarı maçı izlemek için, İstanbul’dan özel arabası ile 454 km’lik yol sonunda yaklaşık 4 saat 45 dakikada Ankara’ya gelecek. Şehir merkezinden Yenikent Asaş Stadı’na ise 38 km’lik yolu özel araç ile yaklaşık olarak 45 dakikada gidebilecek.

Haberin Devamı

OTOBÜSLE 7.5 SAAT
2-) Otobüs ile gelecek olan taraftarlar 454 kilometre olan İstanbul-Ankara yolunu 6 saatte 60 TL ödeyerek, Ankara terminaline ulaşacak. Özel aracı yoksa buradan Yeniken Asaş stadına ulaşmak için, ya taksiye binecek (55-60 TL) ya da belediye otobüsü ile 4 TL vererek 1-5 saatte bu yolu gitmek zorunda kalacak.

UÇAKLA 2 SAAT
3-) İstanbul’dan uçak ile gelen taraftar 1 saat 15 dakikada, Ankara Esenboğa havalimanına inecek. Özel aracı var ise, 58 kilometre yol giderek, Yenikent Asaş Stadı’na ulaşacak. Özel aracı olmayan taraftar ise, ya taksi ile maça geçecek (85-90 TL) ya da Ankara merkeze 25 kilometre yol gidecek ve buradan belediye otobüsü ile veya hızlı tren ile Sincan üzerinden Yenikent Asaş Stadı’na gidebilecek. Uçak ile gelecek taraftarlar 100 TL’den 400 TL’ye kadar uçak bilet parası ödeyecek.

HIZLI TRENLE 4 SAAT
4-) İstanbul’dan hızlı tren ile gelecek olan taraftarlar, 533 kilometre olan mesafeyi 3.5 saatte gelecek. Taraftar, sürecek bir yolculuğa 70 TL ödeyerek Ankara tren garına gelecek. Buradan taksi ile 35 kilometre yol için 50 TL ödeyerek maça gidebilecek. Taraftarların stada ulaşmak için başka bir tercihi ise, Hızlı Tren ile Sincan’da inecek ve oradan Yenikent’e 10 kilometre yürüyecek veya taksi ile 18 TL vererek stadyuma ulaşacak.

Haberin Devamı

Not: Ankara Yenikent Asaş Stadı, havalimanına 58, şehir merkezine 38, tren garına 35, otobüs terminaline ise 40 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!