Beşiktaş taktik çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş taktik çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 20:22

Beşiktaş taktik çalıştı

Haberin Devamı

Şenol Güneş'ten Atınç ve Mitrovic'e özel ders

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarının İstanbul bölümüne devam ediyor.
Siyah Beyazlıların akşam idmanı taktik çalışma şeklinde gerçekleşti. İstasyon çalışması ile başlayan idman top kapma oyunu ile devam etti. 2. bölümde kenar ortaları çalışan futbolcular yarı sahada yaptıkları çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
ŞENOL GÜNEŞ'TEN ATINÇ VE MİTROVİC'E ÖZEL DERS
Teknik direktör Şenol Güneş antrenman bittikten sonra Atınç ve Mitrovic'i diğer sahaya götürerek özel ders verdi. İplere astırdığı toplara kafa vurma çalışması yaptıran Güneş her iki futbolcuya da omuzlarını kullanarak topa nasıl kafa vuracaklarını gösterdi.
Bugün öğleden sonra İstanbul'a dönen Talisca akşam idmanında yer almadı. Brezilyalı futbolcunun yarınki idmanlara çıkması bekleniyor. Gökhan Gönül bireysel çalışmalarına devam ederken Oğuzhan Özyakup salonda çalışma yaptı. Ameliyat olan Gökhan Töre ile izni devam eden Quaresma ve Pepe antrenmana katılmadı.
Beşiktaş çalışmalarına yarın devam edecek ve 16 Temmuz Pazar akşamı saat 18:00'de Hollanda 2. lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Antrenman detaylar
- Şenol Güneş'in Atınç ve Mitrovic'i çalıştırması

HABER - KAMERA: ALİ DANAŞ - İSTANBUL - DHA
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!