Beşiktaş’ta Tümer şoku

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ta Tümer şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:00

Siyah beyazlı takımda Kolombiyalı file bekçisi Cordoba ve Ahmet Dursun’un ardından, orta sahanın etkili ismi Tümer Metin’in de Kayseri Erciyesspor’a karşı forma giyemeyeceği açıklandı.

SAKAT futbolcuların çokluğu yarınki Erciyesspor maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’yı düşündürüyor. Siyah beyazlı takımda kaleci Cordoba ve golcü Ahmet Dursun’un ardından sakatlığı süren Tümer Metin’in de forma giyemeyeceği açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, sağ arka adalesindeki ağrıları geçmeyen Tümer’in yarınki karşılaşmada takımındaki yerini alamayacağını açıkladı. Cordoba’nın yokluğunda kalede Murat Şahin’e şans verecek olan Jean Tigana, ikinci yarının ilk maçına as futbolcularından yoksun bir kadro ile çıkacaklarını belirtirken, "Tüm bu olumsuzluklara rağmen sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile evimizdeki bu maçı kazanıp, ikinci yarıya moralli başlamayı hedefliyoruz. Kadromdaki futbolculara güveniyorum" diye konuştu.

Beşiktaş, Erciyesspor maçı hazırlıklarını dün sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı idmanla sürdürdü. Siyah beyazlıların gruplar halinde ayak tenisi oynadığı bildirilen idmanda, teknik direktör Tigana’nın daha sonra taktik çalışması yaptırdığı açıklandı. İdmana, Mısır Milli Takımı’nda bulunan A.Hassan, sakatlıkları devam eden Cordoba, Tümer ve Ahmet Dursun katılmazken, Çağdaş’ın ise salonda çalıştığı kaydedildi. İsmail ER
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!