Beşiktaş sorunları aşıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş sorunları aşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 10:09

Beşiktaş sorunları aşıyor

Haberin Devamı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA) - BEŞİKTAŞ, Süper Lig'in başlamasına 10 gün kala takımdaki tüm sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.

Transfer çalışmalarında ağır gidiyor gibi görünse de camiayı tatmin eden adımlar atan Beşiktaş yönetimi, son olarak Sosa konusunu da çözüme kavuşturduktan sonra tamamen santrfor ve stoper transferine yoğunlaştı.

Siyah Beyazlılar, sezon bitimiyle beraber şampiyon kadronun as oyuncularından Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Mario Gomez ve Jose Sosa'nın ayrılma kararı almasıyla büyük bir sarsıntının içine girmişti. Ancak Gökhan Töre'yi West Ham'a kiralayan Beşiktaş yönetimi, Atiba ile sözleşme yeniledikten sonra Jose Sosa'nın da bu sezon takımda kalacağını ilan etmesiyle Gomez haricinde tüm sorunları aşmayı başardı.

GERİYE KALDI MARİO GOMEZ

Santrfor için Liverpool'dan Benteke, Chelsea'den Loic Remy, Dynamo Kiev'den Dieumerci Mbokani için girişimlerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, herkesin bildiği gibi Mario Gomez'den de umudunu kesmiş değil.

Birçok isim ile temas halinde olan Beşiktaş yönetiminin gerçek hedefi Mario Gomez'in takıma geri dönmesi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonraki geçen 3 ayda hiçbir takımla anlaşamadığı bilinen Gomez'in, mutlaka döneceğini düşünen teknik heyet ve yönetim, son ana kadar beklemekte kararlı görünüyor.

Beşiktaş'ın haricinde hiçbir Avrupa takımından geçen yılki sözleşmesine yaklaşan teklifler alamayan Gomez'e imza parası ile beraber 5 milyon Euro ödemeye hazır olan yönetim, Alman golcünün bir an önce kararını vermesini bekliyor.

Geçtiğimiz sezona Cenk Tosun ile başlayan ve sonradan Gomez'i takıma dahil eden teknik direktör Şenol Güneş bile, 'Gomez gelecekse bekleyelim' düşüncesinde. Cenk Tosun'un, Gomez gelinceye kadarki boşluğu rahatlıkla dolduracak kalitede olduğunu düşünen Güneş, bu yüzden biraz daha beklemeye hazır.

Her ne kadar Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ''Gomez, Beşiktaş ile ilgili açıklama yaptıktan sonra hiçbir şekilde temasımız olmadı'' dese de yönetime yakın kaynaklar, Alman santrforun dönüşünün çok yakın olduğunu söylüyor ve her geçen zamanın Gomez'i Beşiktaş'a döndürdüğünü belirtiyor.

Beşiktaş, eğer Mario Gomez de dönerse geçen sezonki kadronun temel taşlarını takımda tutmuş, üzerine de Gökhan Gönül ve Adriano gibi dünya çapında iki bek dahil etmiş olacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!