Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı torbadan katılacak?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Şampiyonlar Ligine kaçıncı torbadan katılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 15:57

Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu tamamlanırken play off öncesi grupları oluşturacak torbalar da şekillenmeye başladı. Peki Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı torbadan katılacak?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü ön eleme turu tamamlandı. Fenerbahçe, Fransız temsilcisi Monaco'ya elenerek Devler Ligi'ne havlu atarken Beşiktaş'ın da grup kura çekiminde hangi torbada yer alacağı kesinleşti.

Şampiyonlar Ligi'nde şu ana dek yarışacak olan 22 takım belli oldu. Kalan 10 takım ise oynanacak olan play-off turu sonrasında belli olacak. Play-off etabının ardından da ilk torba (Şampiyonlar torbası) hariç kalan torbalar, takımların UEFA puanlarına göre belli olacak.

34.920 UEFA puanına sahip olan Beşiktaş, play-off turu sonrası grup etabına kalan takımların kim olduğu fark etmeksizin Şampiyonlar Ligi'ne 4. torbadan katılacak.

Play-off turunda Beşiktaş'tan az puana sahip tüm takımlar tur atlasa bile bu durum siyah-beyazlıların 3. torbada yer almasına yetmeyecek.

Haberin Devamı

Öte yandan 4. torbadan kuraya katılacak olan Beşiktaş, 1. torba takımlarının kesin olmasıyla ilk muhtemel rakibini de beklemeye başladı.

Temsilcimiz, Şampiyonlar Torbası olarak ifade edilen 1. Torba takımlarının biriyle eşleşecek.

1. TORBADA YER ALAN TAKIMLAR:
Real Madrid, Barcelona, Leicester City, Bayern Münih, Juventus, Benfica, Paris Saint-Germain ve CSKA Moskova. (goal.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!