Beşiktaş resmen açıklad! Başakşehir ve Karabük maçlarının stadı değişti

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş resmen açıklad Başakşehir ve Karabük maçlarının stadı değişti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 12:24

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, 6 Nisan'daki Başakşehir ve 20 Nisan'daki Kardemir Karabükspor maçlarının Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Stadı inşa halinde olduğu için son haftalardaki iç saha maçlarını Ankara'da oynayan Beşiktaş'tan sürpriz bir açıklama geldi. Futbol A Takım Sorumlusu Mete Vardar, 6 Nisan'daki Başakşehirspor ve 20 Nisan'daki Kardemir Karabükspor maçlarının Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacağını belirtti. Vardar, "Başakşehir ve Karabükspor maçlarını Başakşehir Stadı'nda oynayacağız, anlaşma yapıldı. Diğer maçlarla ilgili net bir şey yok" dedi.

"CLUB BRUGGE SADECE BİZİM DEĞİL TÜRKİYE'NİN MAÇI"
Perşembe günkü Club Brugge maçnın sadece Beşiktaş'ın değil, Türkiye'nin maçları olduğunu söyleyen Vardar, "Kesinlikle moral oldu. Avrupa maçları dönüşü mental yorgunluklar oldu ve 5 puan kaybettik. Formsuzluğa bağlamadım. Avrupa maçlarından sonra ilk kez farklı bir sistemle çıktık ama çocukları kutluyorum. Çok ciddi efor sarfettiler. Bir ara tedirgin olduk. Frikik golü ve direkten dönen toplar oldu. Brugge maçını unutup Kayseri Erciyesspor maçını düşünmeye çalıştık. Kayseri Erciyesspor iyi bir takım. Bundan sonra her maç çok zor. Galibiyet, Beşiktaş camiasına kutlu olsun. Brugge maçı sadece bizi değil tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor. İnşallah son 8 takım arasına kalırız" diye konuştu.

Beşiktaş resmen açıklad Başakşehir ve Karabük maçlarının stadı değişti
CLUB BRUGGE VE FENERBAHÇE MAÇLARI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK ŞOK!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!