Beşiktaş Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Aboubakar mı Cenk mi?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak Aboubakar mı Cenk mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 13:24

Beşiktaş Olympiakos maçı milyonlarca futbol sever tarafından ilgiyle bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile Vodafone Arena Stadyumu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, tur için galibiyete odaklanacak. Peki, milyonlarca kişinin merakla beklediği Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek? İşte, mücadele hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Olympiakos UEFA Kupası maçı tüm futbolseverler tarafından oldukça heyecan verici bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Kupası son 16 turu ikinci maçlarında temsilcimiz Beşiktaş perşembe akşamı akşamı kendi evinde Yunanistan'ın güçlü takımı Olympiakos'u konuk edecek. İlk maçta 1-1'lik sonuçla avantajlı dönen Beşiktaş, Olympiakos karşısında zafer için sahaya çıkacak. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri sporseverler tarafından merak ediliyordu. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Beşiktaş Olympiakos UEFA Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Olympiakos ile Vodafone Arena Stadyumu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, galibiyet için sahada olacak. 16 Mart Perşembe günü saat 21.00'da oynanacak mücadele, çeyrek finale açılan kapı olacak.  Mücadele, TRT1 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

MARCELO'DAN KÖTÜ HABER

Kayserispor maçında sakatlık geçiren Marcelo Guedes’in yapılan ortopedik muayene ve MR sonucunda sol kalça kasında yırtık tespit edildi.

Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan Marcelo’nun Olympiakos maçında forma giyme ihtimali oldukça az. Başarılı stoper Antalyaspor deplasmanını da kaçırabilir. 

Öte yandan yine dün akşamki maçta sakatlanan bir diğer stoper Tosic’in tedavisine hemen başlandığı ve Perşembe akşamı oynamasına engel bir durumun olmadığı bildirildi. Tosic’te 1.5 cm yırtık olduğu belirtilmişti.

CENK TOSUN-ABOUBAKAR REKABETİ KIZIŞIYOR 

Kamerun’daki kutlamalardan döner dönmez doğrudan tesislere giderek takımıyla Karabük’e giden Vincent 2-1’lik mağlubiyete engel olamadı ama takımın tek golünü de atarak yükselişinin ilk sinyallerini verdi.

Ancak Cenk Tosun’un da formda olmasıyla sadece rotasyonda ve cezalı oyuncu olduğunda ilkonbiri gören Aboubakar, Beer Sheva ve Olympiakos maçlarını boş geçmedi ve 2 gol daha attı.Dün akşam Kayserispor ağlarına da 2 gol gönderen Kamerunlu golcü ikinci devrede şimdiden 5 gol atarak formda olduğunu gösterdi ve ilk onbiri zorlamaya başladı.

Kamerunlu golcünün yükselen formu ve Cenk Tosun ile girdiği rekabet kuşkusuz ki en çok teknik direktör Şenol Güneş’i sevindiriyor.Üstelik formda olan iki golcüye Demba Ba gibi taraftarın çok sevdiği bir golcünün daha iyileşmiş olması da Beşiktaş’a ekstra bir güç katacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak Aboubakar mı Cenk mi

OLYMPİAKOS ÜÇ MAÇ SONRA KAZANDI

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi'nin 24. haftasında karşılaştığı Atromitos'u 2-0 yendi.

Lider Olympiakos, Yunanistan liginin 24. haftasında, puan tablosunun 8. basamağındaki Atromitos'u konuk etti. Da Costa'nın 36 ve Ansarifard'ın 62. dakikadaki golüyle sahadan 2-0 galip ayrılan Olympiakos, ligdeki 3 maçlık yenilgi serisini noktaladı. 

Puanını 54'e çıkaran Olympiakos, 2. sıradaki Panionios ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. 

Beşiktaş, 1-1 biten UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçının rövanşında, 16 Mart Perşembe günü Olympiakos'u ağırlayacak. 

BAKMADAN GEÇME!