Beşiktaş nasıl tur atlar? İşte UEFA'da Beşiktaş alması gereken sonuç..

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş nasıl tur atlar İşte UEFAda Beşiktaş alması gereken sonuç..
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 12:10

Temsilcimiz Beşiktaş Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlıolar turu nasıl hangi skorlarla geçer sorusu taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte Beşiktaş-Olympiakos maçı öncesi Beşiktaş nasıl tur atlar? sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında Dinamo Kiev'e konuk oluyor. Son maçlar öncesi temsilcimizin gruptan çıkma adına iki olasılığı bulunuyor. Zorlu Olympiakos deplasmanından 1 puanla dönen Beşiktaş avantajı kaptı. Deplasmanda gol atma başarısını gösteren Beşiktaş için taraftarlar 'Beşiktaş turu nasıl geçer' sorusunun cevabını merak ediyor. Beşiktaş'ın deplasmanda attığı gol çok değerli bir avantaj oldu. Peki Beşiktaş nasıl tur atlar?

Beşiktaş nasıl tur atlar? Beşiktaş turu nasıl geçer?

Deplasmanda gol atan temsilcimiz Beşiktaş, evinde aldığı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. 0-0 beraberlik durumunda da turu geçen taraf Beşiktaş olacak. 1-1'lik beraberlikte ise maç uzatmaya gidecek. Beşiktaş, 1 golden fazla yediği beraberliklerde ise turu Yunan temsilcisi Olympiakos geçecek. 2-2 ve daha gollü beraberliklerde çeyrek finale yükselen taraf Yunan temsilcisi olacak. Her türlü Olympiakos galibiyeti de Yunan ekibini bir üst tura çıkaracak.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!