'Beşiktaş maçı tek kelimeyle skandaldı'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş maçı tek kelimeyle skandaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2005 12:39

Türkiye Basketbol Ligi'nde ezeli rakibi Beşiktaş'a yenilen Fenerbahçe'de şube direktörü Nedim Karakaş, ”Dünkü maç tek kelimeyle rezaletti, skandaldı” dedi.

Karakaş, kendisini maçın teknik-taktik tarafının ilgilendirmediğini kaydederek, “Bu camiada sadece hakemlerin anne-babaları saygıdeğer değil. Kendilerine en ufak küfürde maçı durdurup, anons yaptırıyorlar. Ama dün 4.5 saat küfür edildi, en ufak bir müdahale edilmedi” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, oyunculara ve kendilerine edilen küfürlere karşı hiçbir şey yapılmadığını vurgulayan Karakaş, şöyle konuştu: “Yenilmemizin nedeni hakemler Mehmet Keseratar ve Aytuğ Ekti'dir. Eyyamcı düdüklerden vazgeçsinler. Düdükleri adil çalsınlar. Herkesin annesi, babası saygı değerdir. Benim anam öleli 30 sene oldu, mezarda kemikleri tuz-buz oldu. Devamlı küfür ediliyor, ne emniyet, ne valilik ne de hakemler kimse müdahale etmiyor.”
Karakaş, maça konsantre olduğu için küfürleri duymadığını söyleyen Beşiktaş Antrenörü Murat Didin için, “Didin'e en kısa zamanda doktora gitmesini ve kulaklarını göstermesini tavsiye ediyorum” dedi.

BAYAN MAÇINA TÜM YETKİLİLERİ DAVET EDİYORUM”

Nedim Karakaş, 7 Ocak 2006'da aynı salonda Beşiktaş ile Fenerbahçe bayan basketbol takımlarının karşılaşacağını hatırlatarak, “Bütün yetkililer gelsinler, rezaleti kendi gözleriyle görsünler. Beşiktaş'ın Ahmet Fetgeri'den başlayıp, Süleyman Seba Spor Salonu'nda devam eden küfürlü tezahüratları, şimdi de Akatlar'da devam ediyor, kimse dur diyemiyor. Kendi kulüp yöneticileri de diyemiyor, çünkü acz içindeler” diye konuştu.

Küfüre karşı cezaların olduğunu ifade eden Karakaş, “Hakem ve gözlemciler raporlarına yazdılarsa mutlaka ceza gelmesi lazım” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!