Beşiktaş maçı öncesi ortalığı karıştıracaktı!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş maçı öncesi ortalığı karıştıracaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 17:14

Dinamo Kiev'in tecrübeli defans oyuncusu Haçeridi, Beşiktaş'ı ve özellikle hücum hattını değerlendirdi. Muhabirin tuzağına ise düşmedi...

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Dinamo Kiev'in 29 yaşındaki defans oyuncusu Yevhen Haçeridi maç öncesi karşılaşma hakkında konuştu.

Tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş'la savaşmaya hazırız" derken, muhabirin 'imalı' sorusuna profesyonelce yanıt verdi. Muhabir, Haçeridi'ye, "Beşiktaşlı oyuncular rakibi kışkırtmayı seviyor. Böyle bir şey karşısında ne yapacaksınız?" şeklinde bir soru sordu. Oyuncu ise bu soruya şöyle yanıt verdi:

"Böyle bir şey olur mu, bilmiyorum. Ama biz oyunumuzla yanıt vereceğiz ve gereksiz kart görmeyeceğiz"

ABOUBAKAR VE HÜCUM TEHLİKESİ
Haçeridi, Beşiktaş'ın özellikle hücum hattında etkili silahlara sahip olduğunu söylerken, "Onların bu yönünü iyi biliyoruz. Forvette iyi bir yapıları var. Hücum saldırılarını nasıl dizginleyeceğimize çalıştık. Hocamız tüm ihtiyacımız olanları anlattı." dedi.

Haberin Devamı

Ukraynalı defans oyuncusu Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'ı da değerlendirdi ve şunları söyledi: "O çok yetenekli bir oyuncu. Umarım onu etkisiz bırakacak yöntemleri bulacağız." (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!