Beşiktaş maçı kazanım olabilir

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş maçı kazanım olabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 13:18

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi takımına güvendiğini vurguladı. Broos, takımdaki güven sorununu aştıklarını da belirterek, "Şampiyonluk potasında kalmaya çalışacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Hugo Broos, futbolcularını motive etmeye çalışıyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Wolfsburg'la oynadığı maçı ekrandan izleyen Broos, rakibi hakkında önemli notlar tuttu. Bu notları futbolcluarına da aktaran Broos, kulüp dergisindeki yazısında, geride kalan haftalarda kaybettikleri puanların telafisi adına oyuncularıyla büyük bir çabanın içerisine gireceklerini belirterek, "Türkiye Ligi bence diğer ülke liglerinden farklı bir görüntü arz ediyor. Maçlardan önce favori görünen takımlar rahatlıkla kaybedebiliyor. Bu anlamda ligin seyrinin nasıl olacağını önceden kestirmek çok güç" şeklinde konuştu.

"KOLLEKTİF OYUN ANLAYIŞINI OLUŞTURMAKTA ZORLANDIK"

Broos, lige iyi başlamalarına rağmen art arda yaşadıkları puan kayıplarıyla bir güven bunalımı yaşadıklarını da belirterek, "Yaşadığımız kayıplarından sürekli bir arayış dönemi başladı. Bu arayışlardan da beklenen çözümler çıkmayınca kısır bir döngüye girdik. Belki bu sık değişimler hata olarak kabul edilebilir ama şampiyonluk potasında kalması gereken bir takım olduğumuzun bilincindeyiz ve buna göre çare arıyoruz. Takım üzerindeki değişiklikleri yaparken bu defa kollektif oyun anlayışı oluşturmakta zorlandık ama en kısa sürede bunu da başaracağız" dedi.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNEMLİ BİR KAZANIM OLABİLİR"

Beşiktaş maçının bu anlamda önemli bir kazanım olabileceğini vurgulayan Broos, "En azından ilk yarı sonuna kadar daha fazla kayıp yaşamadan üst sıralara yükselmeliyiz. Oyuncularımızla bu sürecin tamamen farkındayız.

Taraftarlarımızın da desteğiyle bu süreci eksiksiz bir şekilde atlatmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bordo - mavili takımda Başkan Sadri Şener de kulübün kalıcı gelirlerine vurgu yaparak, "TrabzonCell ve TS Clup gibi alanlarda önemli ekonomik girdiler kazandık. Taraftarlarımızın bize verdiği destekle bunu daha iyi noktalara taşıyacağmıza da inanıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!