Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:35

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Beşiktaş konuk ettiği Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Başakşehir Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi siyah beyazlıların gollerini 27. dakikada Rhodolfo, 52. dakikada Mario Gomez ve 90+4. dakikada penaltıdan Oğuzhan Özyakup attı. Maçta üç kez öne geçen Kasımpaşa'nın gollerini ise 24. ve 67. dakikalarda Eren Derdiyok ve 40. dakikada Donk kaydetti.

Haberin Devamı

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Milosevic (Dk. 74 Cenk Tosun), İsmail Köybaşı, Hutchinson, Necip Uysal (Dk. 46 Sosa), Quaresma (Dk. 46 Gökhan Töre), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gomez
Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Titi, Omeruo, Veigneau (Dk. 72 Bozhikov), Donk, Andre Castro, Tunay Torun (Dk. 72 Ferhat Kiraz), Hakan Arslan (Dk. 65 Abdullah Durak), Adem Büyük, Eren Derdiyok
Goller: Dk. 24 ve 67 Eren Derdiyok, Dk. 40 Donk (Kasımpaşa), Dk. 27 Rhodolfo, Dk. 52 Gomez, Dk. 90+4 Oğuzhan Özyakup (Penaltıdan) (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 15 Andre Castro, Dk. 32 Veysel Sarı, Dk. 37Veigneau, Dk. 58 Adem Büyük, Dk. 78 Omeruo, Isaksson (Maç bittikten sonra), (Kasımpaşa), Dk. 18 Necip Uysal, Dk. 43 Quaresma (Beşiktaş)

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

DETAYLI PUAN CETVELİ VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

FİKRET ORMAN'IN ÇAĞRISI İŞE YARADI, 15 BİN SEYİRCİ GELDİ
Geçtiğimiz yıllarda Atatürk Olimpiyat ve Başakşehir Fatih terim Stadı'nı bir türlü dolduramayan ve boş tribünler önünde oynayan Beşiktaş"ın yüzü Kasımpaşa maçında güldü .Başlama saati 21:45 olan karşılaşmaya siyah beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Mücadeleyi yaklaşık 15 bin kişi izledi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hafta başında yaptığı açıklamada İstanbul'da 5-6 bin kişiye oynamanın ayıp olduğunu söylemiş ve taraftarları bir kez daha stada gelmeye davet etmişti.

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa
GOMEZ LİGDEKİ 8. GOLÜNÜ ATTI
Alman futbolcu Mario Gomez, Kasımpaşa karşısında ligdeki 8. golünü kaydetti. Karşılaşmanın 52. dakikasında skora 2-2'lik eşitliği getiren golü atan 30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın son 3 resmi maçında da gol atmış oldu. Gomez, gol krallığı yarışında Antalyasporlu Samuel Eto'o'yla zirveyi paylaşıyor.

İÇ SAHADAKİ GALİBİYET SERİSİ BİTTİ
Beşiktaş'ın iç sahadaki 3 maçlık galibiyet serisi, Kasımpaşa maçıyla sona erdi. Sezona Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra 2'sini İkitelli'de, birini de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynadığı 3 maçı kazanmıştı. Söz konusu mücadelelerde Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'u mağlup eden "Kara Kartallar"ın, Kasımpaşa karşısında aldığı beraberlikle bu seri noktalandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş 3-3 Kasımpaşa

JOACHİM LÖW, MARIO GOMEZ'İ İZLEDİ

Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw sezonun en formda ismi Mario Gomez'i izlemek için Başakşehir Fatih Terim Stadı'na geldi. Dün akşam Galatasaray-Eskişehirspor maçında Podolski'yi izleyen Löw,bu sezon toplamda 8 gol atan Mario Gomez'i yeniden Alman Milli Takımına almayı düşünüyor.Alman panzeri Gomez ise bu sezon çok formda olduğunu ve Almanya Milli Takımı ile Euro 2016'da yer almak istediğini sık sık dile getiriyordu.

BAKMADAN GEÇME!