Beşiktaş karışık

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş karışık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Görevi bıraktıklarını açıklayan Futbol Şubesi Sorumluları İlker Özbilek, Yılmaz Ekergil ve Recai Uğurluoğlu, ‘‘Biz konu mankeni değiliz'' diyerek isyan ettiler...

Beşiktaş Futbol Şubesi sorumluları İlker Özbilek, Yılmaz Ekergil ve Recai Uğurluoğlu, yeni sezonda kesinlikle aynı görevi almayacaklarını söylediler. Yöneticiler, kendilerini futbol şube sorumluluğuna Başkan Süleyman Seba'nın getirdiğini, ancak hiç bir yetki vermediğini ileri sürdüler.

‘‘Yönetimde hizmete devam edeceğiz'' diyen üç yönetici, ‘‘Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumluluğu tam anlamı ile yapılmıyor'' ifadesini kullanırken tepkilerini şöyle dile getirdiler: ‘‘Transferleri futboldan anlamayanlar yapıyor. Biz rezervasyon işlerine ve kafile başkanlıklarına bakıyoruz. Futbol şube sorumluğuluğunda konu mankeni olarak duruyoruz.''

Toshack uyardı!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Zeytinburnuspor ile yapılan özel maçta futbolcularını istenilen düzeyde bulmadığını belirterek dün yaptığı toplantıda sert çıktı. Toshack, ‘‘Herkes kendisine dikkat etsin. Oyun sistemine uymayanların gözünün yaşına bakmam'' dedi. Toshack dünkü idmanda hastalıktan kurtulan kaptan Recep ve çalışmalara yeni başlayan Oktay ile özel olarak ilgilendi.

Letchkov bugün kontrolden geçecek

Beşiktaş'ın önceki gün İstanbul'a getirttiği Bulgar Letchkov bugün sağlık kontrolünden geçecek. Dün sabah Beşiktaş Genel Sekreteri Serdar Bilgili, Letchkov'u 1 yıllığına 350 bin dolara kiraladıklarını belirtti. Letchkov'un menajeri Pentchev'le biraraya gelen Bilgili bu oyuncunun istikrarlı olması halinde ikinci yıl bonservisini alacaklarını açıkladı. Öte yandan Letchkov'un kulübü Marsilya da Beşiktaş'tan 2 milyon mark bonservis bedeli talep etti.

Oktay topbaşı yaptı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oktay Derelioğlu dün Fulya'da topbaşı yaptı. Eşi Yeşim'i kaybetmenin üzüntüsünü uzun süre içinden atamayan ve halen tedavi gören Oktay, ‘‘Futbol topu artık oğlum Berke'nin bakıcısı olacak. Bundan böyle oğlum için futbola daha çok sarılarak takımıma yararlı olacağım'' dedi. ‘‘Taraftarlar özlenen Oktay'a tekrar kavuşacaklar'' diyen Oktay, kendisine destek olanlara da teşekkür etti.

Recep, Başkent'e hazırlanıyor

Beşiktaş Kaptanı Recep Çetin'in ligin ikinci haftasında Başkent'te yapılacak G.Birliği maçında sahada olacağı açıklandı. Kulüp Doktoru Gökhan Metin bu oyuncunun ağır bir hastalıktan kurtulduğunu belirterek şöyle konuştu: ‘‘Recep'in bünyesi çok sağlam. G.Birliği maçında Toshack görev verirse oynar'' dedi. Recep ise tempolu idmanlara başladığını ve eski formunu yakalayacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!