Beşiktaş’ın 4 gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ın 4 gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

TEKNİK direktör Bernd Schuster’in talebi üzerine yabancı forvet arayışına başlayan Beşiktaş Yönetimi, gözünü Avrupalı dört golcüye çevirdi. Bu isimlerden birinin transfer edilmesi halinde Bobo ve Nobre’den birinin satılabileceği ifade edildi. Listedeki golcü adaylarının 3’ü İngiliz, diğeri Danimarkalı.

Christian Eriksen (18’lik yıldız adayı)

Güney Afrika’da devam eden Dünya Kupası’nın en genç futbolcusu olarak (18 yaş 117 gün) tarihe geçen Eriksen, Hollanda’nın Ajax takımında forma giyiyor. Genç yıldız adayı, Arsenal, Chelsea ve Manchester United’ın da yakın takibinde.

Gabriel Agbonlahor (Süratli ve bitirici)

Aston Villa’da oynayan 24 yaşındaki İngiliz golcü, süratiyle dikkat çekiyor. Son vuruşlardaki becerisiyle de ön plana çıkan Agbonlahor’un gelecekte Premier Lig’in büyük kulüplerinden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Darren Bent (En pahalı golcü)

Listedeki en pahalı isim. 2007 yılında tam 16.5 milyon sterlin karşılığında Tottenham’a transfer olan Bent, daha sonra kulüp başkanını twitter’dan eleştirince, 2009 Ağustos’unda 10 milyon sterline Sunderland’a satıldı.

Carlton Cole (İkinci kez listede)

27 yaşında ve 1.91 metre boyundaki İngiliz golcü, Celal Kolot’un futbol şubesi sorumlusu olduğu dönemde de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti. Zaman zaman İngiltere Milli Takımı’na da çağrılan Cole, West Ham United’de forma giyiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!