Beşiktaş ile Fenerbahçe, Robben için kapışıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Robben için kapışıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 10:35

Geçtiğimiz sezon ligde şampiyonluk için kapışan Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu kez Hollandalı yıldız futbolcu Robben için karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, Gökhan Töre’nin West Ham’a transfer olması halinde yerini, 32 yaşındaki Hollandalı yıldız futbolcu Arjen Robben ile doldurmak istiyor. Gökhan’ın transferinde somut bir gelişme yaşanırsa, yönetim harekete geçecek. Erdal Torunoğulları, bir kez daha Arjen Robben ile bir araya gelip, kendisini ikna etmeye çalışacak. Hemen ardından Bayern Münih’in kapısı çalınacak.

FENERBAHÇE ise UEFA anlaşması nedeniyle transferde bonservisi elinde olan isimlere öncelik verdi. Ancak Başkan Aziz Yıldırım, yıllardır hayalini kurduğu Arjen Robben’den de vazgeçmedi.

Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi için için iddialı bir kadro istiyor. Robben’in transferi hem bu açıdan hem de Beşiktaş’tan Gökhan Gönül transferinin rövanşını almak açısından önemli! 9 futbolcuyla yollarını ayıran Kanarya’da maaş bütçesinde tam 13 milyon Euro’luk (42 milyon TL) yer açıldı.

Haberin Devamı

Transfer olmaları beklenen Nani ve Diego’nun gitmesi halinde bu rakam 20 milyon Euro’yu (64.6 milyon TL) geçecek. Savunmayı ise maliyeti düşük isimlerle takviye etmek için çalışmalar yapan Fenerbahçe, bütçenin büyük bölümünü Hollandalı oyuncu için harcama imkanına sahip olacak.

Hollandalı’yı ikna etme konusunda en büyük yardım ise vatandaşları Robin van Persie ile Dirk Kuyt’tan gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!