Beşiktaş’ı zor günler bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ı zor günler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2005 00:51

Fikret Orman, mali sıkıntılar yaşayan kulüp için ‘G.Saray 4 şampiyonluk ve UEFA Kupası kazanarak bu duruma geldi. Biz bir şampiyonlukla o duruma geliyoruz’ dedi.

BEŞİKTAŞta muhalefet lideri Fikret Orman, PERPA Beşiktaş Derneği’nde yaptığı konuşmada, sert eleştirilerde bulunurken, mali sıkıntılar yaşayan kulübü de zor günlerin beklediğini söyledi. Orman, şöyle konuştu: ‘Mevcut olan borç bizi sıkıntılı bir döneme götürecek. Maalesef Galatasaray’ın geleceği noktaya geleceğiz. Galatasaray 4 şampiyonluk ve UEFA Kupası kazanarak bu duruma geldi. Biz ise bir şampiyonlukla o duruma geliyoruz.’ Beşiktaş’ın yanlış bir transfer politikasına sahip olduğunu ifade eden Orman, ‘Transfer yapmak, bakkaldan karpuz almaya benzemez.

Bu bir ekip işidir. Teknik direktörün ekolüne, oyun sistemine ve takımın yapısına göre transfer çalışmaları olmalıdır. Beşiktaş’ta teknik direktörler gidiyor, transfer ettikleri futbolcular kalıyor. Beşiktaş hep hatalı transferler yaptı ve bu sezon bütün hedeflerini yitirmiştir. Artık önümüzdeki sezon için çalışılmalıdır’ diye konuştu. Orman, yöneticilerin her gün Ümraniye’ye gitmesini de eleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!