Beşiktaş hazırlık maçında Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş hazırlık maçında Çaykur Rizesporu 3-0 yendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 17:58

Beşiktaş hazırlık maçında Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi

Haberin Devamı

Ali DANAŞ - İSTANBUL - DHA

Milli maçlar için verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendiren Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Mücadele Beşiktaş'ın 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

Çaykur Rizespor, ideal kadroya yakın bir diziliş ile sahada yer alırken, Beşiktaş'ta Milli Takımlarda olan 9 oyuncuya sakatlıkları bulunan Sosa, Veli, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in eklenmesiyle A Takımdan sadece 9 oyuncu ilk onbirde sahaya çıktı.

Yavaş bir tempoda geçen karşılaşmanın ilk yarısı 38. dakikada Tosic'in attığı gol ile Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle kapandı.

Beşiktaş ikinci devrenin 58. dakikasında genç oyuncusu Hamza ile farkı ikiye çıkardı. 61. dakikada bu kez başka bir genç oyuncu Sedat skoru 3-0'a getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

Siyah Beyazlı takımda Necip Uysal, iki asist yapan Serdar Kurtuluş ve istekli oyunu ile Tolgay Arslan dikkat çeken isimler olurken, alt yapıdan gelen genç oyuncular teknik heyetten geçer not aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!