Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 11:09

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasının son karşılaşması Beşiktaş ve Gençlerbirliği arasında gerçekleşecek. Siyah Beyazlı takım Gençlerbirliği’ni evinde ağırlayacak. Beşiktaş’ın karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda birincilik koltuğuna oturacak. Peki, Beşiktaş – Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Lig’in 21. haftasında Medipol Başakşehir’in evine konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Gençlerbirliği ise evinde Bursaspor’u ağırlamış, maçtan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Eksik maçı olmasına rağmen ligde 2. Sırada olan Beşiktaş’ın tek amacı gelecek hafta gerçekleşecek olan derbi öncesinde birinciliğe yükselerek avantaj elde etmek.

BEŞİKTAŞ – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 20:00’da Başakşehir Fatih Terim Stadında gerçekleşecek olan Beşiktaş – Gençlerbirliği maçında Halis Özkayha düdük çalacak. Halis Özkayha’nın yardımcıları ise İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu olacak. Büyük bir çekişmenin yaşanacağı karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam gerçekleşecek olan Beşiktaş – Gençlerbirliği karşılaşmasının muhtemel 11’leri şu şekildedir;

Beşiktaş muhtemel 11: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Quaresma, Gomez

Gençlerbirliği muhtemel 11: Johannes Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Ante Kulusic, Uğur Çiftçi, Selçuk Şahin, Ingi Skulason, Alexander Hleb, Bogdan Stancu, Serdar Gürler, Mostapha El Kabir

BEŞİKTAŞ – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu akşam saat 20:00’da başlayacak olan Beşiktaş – Gençlerbirliği maçının biletleri satışa çıktı. Misafir takım için 20 TL ile satışa sunulan bilet fiyatları 3. Kategori için 20 TL, 2. Kategori için 40 TL, 1. Kategori için ise 60 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Siyah Beyazlılar bu akşamki karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Geçtiğimiz gün teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saate yakın sürdü. Sol ayak bileğinde ağrısı olan Gökhan Töre antrenmana katılmazken, bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu bilgisi verildi.

Haberin Devamı

Antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştiren Beşiktaş takımı, takım halinde ısınma koşusu ve stretching çalışması ile idmana başladı. Daha sonra istasyon koşuları, pas çalışması ve 5-2 çalışması yapılan antrenmana çift kale maç ile son verildi.

BEŞİKTAŞ BİR MAÇ EKSİK İLE LİDERLİK FIRSATINI YAKALAYABİLİR

Lig’in 19. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle Trabzonspor maçı ertelenen Siyah Beyazlıların bugün oynanacak Gençlerbirliği maçını kazanması halinde bir maç eksikle lider olma şansı bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımın 3 hafta önce Antalyaspor deplasmanında 4 – 2’lik mağlubiyet almasının sonrasında Cumartesi akşamı da Bursa deplasmanından beraberlikle dönmesiyle sadece Medipol Başakşehir maçında puan kaybeden Siyah Beyazlılar liderliğe çok yaklaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASINDA 3 DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Şenol Güneş’in bugün oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasının kadrosunu hemen hemen belirlediği bilgisi verildi. Mersin İdman yurdu ertemele maçında forma giyemeyen Boyko, Marcelo ve Alexis Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyebilecek. Ancak teknik adam Güneş’in yeni transferlerden sadece ikisini sahaya çıkarması bekleniyor.

Öte yandan kaleci tercihini de Tolga Zengin’den yana kullanması beklenen Şenol Güneş’in son haftalarda düşüşte olan Gökhan Töre'yi dinlendirerek yerine Olcay Şahan'ı oynatması da beklenmekte.

GENÇLERBİRLİĞİ İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLE TOPARLANDI

Haberin Devamı

11 sene boyunca Siyah Beyazlı takımın sol kanadında top koşturan İbrahim Üzülmez teknik direktör olarak ilk kez Beşiktaş'ın karşısına bu akşamki maç ile çıkacak.

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 13 puan ile 16. sırada tamamlayan ve düşme hattına yakın takımlar arasına giren Gençlerbirliği, ikinci devrenin başlamasıyla iyi bir performans göstermeye başladı. Teknik direktör olarak İbrahim Üzülmez’in getirildiği Gençlerbirliği takımı 4 lig maçını kazanarak 25 puana yükseldi.

BEŞİKTAŞ – GENÇLERBİRLİĞİ SON 10 MAÇ

Beşiktaş ve Gençlerbirliği arasında Spor Toto Süper Lig’de yapılan son 10 maçın skorları aşağıdaki gibidir;

2010-2011

Beşiktaş-Gençlerbirliği 2 - 2

2011-2012

Gençlerbirliği-Beşiktaş 4 - 2

Beşiktaş-Gençlerbirliği 3 - 2

2012-2013

Gençlerbirliği-Beşiktaş 1 - 1

Beşiktaş-Gençlerbirliği 3 - 0

2013-2014

Gençlerbirliği-Beşiktaş 1 - 0

Beşiktaş-Gençlerbirliği 1 - 1

2014-2015

Gençlerbirliği-Beşiktaş 0 - 2

Beşiktaş-Gençlerbirliği 2 - 1

2015-2016

Gençlerbirliği-Beşiktaş  1 - 1

BAKMADAN GEÇME!