Beşiktaş Falker'a kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Falkera kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 11:48

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş, pota altına takviyede bulundu ve ABD'li pivot Randal Falker ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 27 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Randal Falker ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi. Daha önce 4 yıl Fransa'nın Cholet Basket takımında forma giyen deneyimli oyuncunun, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtiği kaydedildi. Bir dizi testten geçirilen oyuncuda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı ifade edildi.
Kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Falker, başarılı olmak için Beşiktaş'a geldiğini vurgulayarak, “Başarılı olmak için basketbol oynuyorum. Basketbol benim için çok şey ifade ediyor. Elimden ne geliyorsa sahada takımımın başarısı için ortaya koyacağım” dedi.

Bir kez daha beraber çalışma fırsatı bulacağı başantrenör Erman Kunter ile ilgili görüşlerini aktaran ABD'li basketbolcu, “Erman Kunter ile daha önce de çalıştım. Bana göre çok başarılı ve iyi bir antrenör. Kendisi oyuncularına karşı çok sıcak kanlı ve iyi niyetli, bu da onun başarısının parçalarından biri. Onunla çalışmak bana mutluluk veriyor” diye konuştu.

Yeni takımının hazırlık maçını izleme şansı olduğunu kaydeden Randal Falker, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve güçlü oyuncuların bulunduğu takıma katkı sağlayacağını söyledi. Falker, İstanbul ile ilgili olarak ise “Dün İstanbul'a geldim. Daha henüz tam anlamıyla gezme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük şehir. İlk tanıştığım trafik oldu. Kendisi kadar trafiği de büyük bir şehir İstanbul” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!