Beşiktaş, Ekici'nin menajeriyle masaya oturuyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Ekicinin menajeriyle masaya oturuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2017 16:30

Mehmet Ekici transferinde son dakika... Trabzonspor-Fenerbahçe-Beşiktaş üçgeninde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş cephesi yeni bir hamle yaparak, Mehmet Ekici'nin menajeri ile masaya oturma kararı aldı. Akşam saatlerinde yöneticiler Umut Güner ve Metin Albayrak, İstanbul'da Ekici'nin menajeri ile görüşecek.

Haberin Devamı

Yılın transferinde son dakika gelişmesi.. Beşiktaş cephesi, Mehmet Ekici transferinde yeni bir hamle daha yaptı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Ekici'nin menajeri ile bu akşam İstanbul'da görüşmek için randevulaştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a en yakın isimlerden olan yönetici Umut Güner ile Metin Albayrak bu akşam İstanbul'da Mehmet Ekici'nin menajeri ile masaya oturacak.
Görüşmede son teklifin yapılacağı bildiriliyor. Tarafların boğazda bir balık restoranında buluşacakları ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Fenerbahçe Mehmet Ekici'ye karşılık Trabzonspor'a Aatıf'ın bonservisi ve para teklif etmiş ancak Aatıf Trabzon'a gitmeyi kabul etmeyince transfer resmiyete dökülmemişti.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da Fenerbahçe ile olan sağlıksız ilişkileri nedeniyle Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'a transferinin daha sağlıklı olacağını dile getirmişti.

Haberin Devamı

BONSERVİSSİZ GİDEBİLİR
Mehmet'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Gurbetçi yıldız ara transfer döneminde herhangi bir takıma transfer olmadığı takdirde, sezon sonunda herhangi bir bonservis bedeli olmaksızın istediği kulüp ile sözleşme imzalayacak.

KADRO DIŞI KALMIŞTI
Mehmet Ekici dün akşam Bursaspor ile deplasmanda oynanan maçta kadro dışı bırakılmış, teknik direktör Ersun Yanal'ın başkan Muharrem Usta'nın talimatı ile bu kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!