Beşiktaş - Club Brugge | Star TV canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Club Brugge | Star TV canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 17:39

Beşiktaş Club Brugge maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Club Brugge maçına 2-1'lik yenilgiyle çıkacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmek için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Club Brugge ile karşılaşacak. Futbolseverler nefesleri kesececek mücadeleyi Star TV'den canlı izleyebilecek. Beşiktaş - Club Brugge maçı bu akşam saat 22:05'te Star TV'de.

Haberin Devamı

Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla (deplasman) bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te oynanacak.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine gol attığı için 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette tur atlayan taraf olacak. 1-0 dışındaki tek farklı Beşiktaş galibiyetlerinde (3-2,4-3, 5-4 gibi) tur atlayan taraf konuk ekip olacak. Beraberlik ve Club Brugge galibiyetlerinde de Belçika temsilcisi çeyrek finale yükselecek. Eğer 90 dakika 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle sona ererse 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. 120 dakika sonunda da skor tabelasında 2-1'lik Beşiktaş üstünlüğü sürerse, tur atlayan takım penaltı atışları sonrasında belirlenecek.

YÖNETİM PRİMİ BELİRLEDİ: BRUGGE'A 15 BİN EURO, FENERBAHÇE'YE 20 BİN TL
Club Brugge ve F.Bahçe maçı öncesi futbolculara destek vermek isteyen SiyahBeyazlı kurmaylar, yönetim kurulu toplantısını dün ilk kez Ümraniye’de yaptı. Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar’ın çağrısı üzerine tesislerde toplanan Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, daha sonra toplu bir şekilde basına kapalı yapılan idmanı izledi. Öte yandan dünkü toplantıda C.Brugge ve F.Bahçe maçlarının primi belirlendi. Buna göre; Siyah-Beyazlı oyunculara Avrupa Ligi’nde turu geçmeleri halinde 15’e bin Euro, F.Bahçe’yi yenmeleri halinde ise 20’şer bir lira prim dağıtılacak.

Haberin Devamı

VELİ KAVLAK CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Club Brugge karşılaşması öncesi Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu, sarı kart görmesi ve takımının tur atlaması halinde çeyrek final ilk maçında cezalı duruma düşecek.

Club Brugge'da ise Thomas Meunier, Francisco Silva ile Tom De Sutter, sarı kart sınırında yer alıyor.

19.03'TE 5 BİN MEŞALE
Siyah-Beyazlı taraftarlar Club Brugge maçı öncesi büyük bir şova imza atacak. Beşiktaş’ın doğum tarihi olarak kabul edilen 19.03 tarihinde oynanacak Avrupa Ligi rövanşı öncesi saat 19.03’te stadın doğu tribünü açık otoparkında 5 bin meşale ve sis yakılıp büyük bir şov yapacak.

Beşiktaş - Club Brugge | Star TV canlı izle

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Tolga Zengin
Necip Uysal
Ersan Adem Gülüm
Pedro Franco
Ramon Motta
Veli Kavlak
Atiba Hutchinson (Tolgay Arslan)
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Mustafa Pektemek
Demba Ba

Club Brugge
Ryan
De Bock
Mechele
Denswill
Duarte
Meunier
Voermer
Simons
Refaelov
Izguierdo
Tom De Sutter

SAAT: 22.05
STAT: ATATÜRK OLİMPİYAT
HAKEM: SERGEY KARASEV (RUSYA)
YAYIN: STAR TV

STAR TV CANLI YAYIN İZLE

İlgili video:

BEŞİKTAŞLI ÜNLÜLERDEN BİR BESTE DAHA

Beşiktaş'lı ünlü isimler Hakan Altun, Zafer Algöz, Umut Kurt, Oktay Gürtürk, Yaman Hadi, Hakan Yelbiz ve Aydın Kara Beşiktaş'ın 112. Doğum Günü için bir beste daha yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!