Beşiktaş büyük oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş büyük oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 17:56

Beşiktaş Camiasının önde gelen isimlerinden, Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Ercan, soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte haber1903.com'a konuşan Fikret Ercan'ın açıklamaları:

BEŞİKTAŞ BÜYÜK OYNUYOR

Beşiktaş ilk defa farklı bir tavır sergiliyor. İmajıyla, zihniyetiyle biraz daha büyük oynamaya başladı. Bir Beşiktaş taraftarı olarak baktığımda ilk önce beni bunlar ilgilendiriyor. Şu aşamada Beşiktaş’ın borcu idari bir olay olduğu için beni ilgilendirmiyor.

FON’DAN KAR ELDE EDECEĞİZ

Fonla oyuncu almayı olumlu buluyorum. Araştırdım, sordum sıkıntılı bir durum yok. Biz bu adamı alalım bizde oynasın sattığımız zaman bu oyuncudan kar alacağız. Fon sahipleri, Beşiktaş’ta oynayıp değerlendirileceğini görüyorlar. Daha önce de Ülker, Delgado’da da aynı uygulamayı yaptı. Sonra Delgado’yu bize bıraktı.

UYUM SORUNU OLMAZ

İnanılmaz bir şey. Portekiz’den birbirini tanıyan 4 futbolcu birden Beşiktaş’ta oynayacak. Uyum sorunu olur diyorlar ama bence olmaz. Çünkü Portekiz’de hep birlikte oynayan oyuncular Beşiktaş’a direk girip oynayacaklar birde bunlara Guti’yi monte edersek Beşiktaş’ın orta sahası mükemmel bir hal aldı.

Haberin Devamı

PORTEKİZLİLERİ QUARESMA GETİRDİ

Demirören'in Abramoviç’e benzetilmesi yanlış. Başkan, Abromoviç gibi büyük paralar harcamadı. Tabi Quaresma’yı ve diğerlerini getirmek zor bir olay. Sonrasında Simao, Almeida ve Fernandes, Quaresma’nın sözüyle geldiler. Yeni gelen Portekizliler kesinlikle para ile transfer edilmiş futbolcular değil. Aldıkları para ortada. Bu sene gerçekten Beşiktaş çok akıllı transferler yaptı.

HER KAFADAN BİR SES ÇIKMAMALI

Beşiktaş tribünleri Beşiktaş’a tribünden hakaret edemez. Bu olay Beşiktaşlılık duruşuna yakışmayan bir davranıştır. Beşiktaş Başkan’ını gönderecek olan tribündeki 500-600 taraftar değil, 25 milyon Beşiktaşlı’yı temsil eden kongre üyeleridir. Her kafadan ses çıkarsa bu iş olmaz. O zaman hepimiz çıkıp sokağa çıkıp canımızın istediği kişiye “istifa” diyerek bağıralım. Böyle bir şey olamaz.

DEMİRÖREN TECRÜBE KAZANDI

Yıldırım Demirören her sene daha iyiye gidiyor. Kendisininde söylediği gibi yaptığı bazı yanlışlarda oldu. Ama bunlardan ders almayı biliyor. Gün geçtikçe tecrübesi artıyor ve bu sene daha tecrübeli davranışlar sergiliyor.

Haberin Devamı

STADYUM YAPILMAZSA BEŞİKTAŞ GERİDE KALIR

İnönü yapılsın. Yapılmazsa Beşiktaş, Fenerbahçe’nin ve G.Saray’ın çok gerisinde kalır. Beşiktaş taraftarına yakışır bir stat yapılması lazım. Restoranlarıyla, kafeleriyle modern, sürekli gidilebilir bir yer haline gelmeli. İnsanlar sadece maç izlemek için gitmemeli. Her zaman gitmeliler ve gittikleri zaman keyif almalılar.

EN AZ ÇEYREK FİNAL

Ben de Beşiktaş’ın şampiyon olmasını isterim. Tabii ki 17 maçın 17’sinide kazansın. Fakat gerçekçi bakarsak. Başarı için Beşiktaş’ın Türkiye kupasını alıp, Şampiyonlar Ligi potasına girmesi gerekiyor. Avrupa’da da en az Çeyrek Final oynaması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!