Beşiktaş büyük fırsat kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş büyük fırsat kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 21:52

Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro'ya satın aldığı Ozan Tufan'ı keşfedip A takıma çıkaran teknik direktör İrfan Buz, "Ozan Fenerbahçe'ye kesinlikle katkı sağlayacaktır. Çok doğru transfer. Ozan, göstereceği performansla o bonservis bedelini katlayacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye, Ozan Tufan’ı konuşuyor. Beşiktaş’ın söz kestiği ama son anda Şenol Güneş ile başkan Recep Bölükbaşı arasındaki sert diyalog sonrası F.Bahçeli olan Ozan’ı, Bursa’da scouting direktörü Tarkan Batgün aracılığıyla keşfedip A takıma çıkaran İrfan Buz, “Beşiktaş, Ozan transferinde büyük fırsat kaçırdı, Fenerbahçe ödediği 7 milyon Euro’yu katlar” dedi.

Beşiktaş büyük fırsat kaçırdı

“A MİLLİ TAKIM’IN DA BANKOSU”

2013-14 sezonunda 18 yaşında Bursa A2 takımında keşfettiği Ozan’ın A Milli Takım’ın da bankosu olduğuna dikkat çeken Buz (üstte), Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Ozan için şunları söyledi... “Ozan, Fenerbahçe’ye kesinlikle katkı sağlayacaktır. Çok doğru transfer, o henüz 20 yaşında A Milli Takım’ın bankosu olmayı başardı. 7 milyon Euro belki telaffuz edilecek ama göreceksiniz Ozan göstereceği formuyla bu bonservis ücretini katlayacak.”

Haberin Devamı

Beşiktaş büyük fırsat kaçırdı

Tarkan Batgün (önde), "Bursaspor Ozan'ı 300 bin liraya satacaktı" dedi.

BATGÜN: BİZ OLMASAK 300 BİN LİRAYA SATACAKLARDI

“Bu konuda iddialıyım, F.Bahçe’de uyum sorununu atlatınca banko oynar. Yakında Avrupa’da olacak. Türk futbolunun Arda’dan sonra en büyük yıldız adayıdır Ozan... Beşiktaş’ın da Ozan’a ihtiyacı vardı. Veli ve Tolgay’ın sakatlığı sonrası açığı Ozan’la kapatabilirlerdi ama fırsat kaçtı.”

Scouting direktörü Tarkan Batgün ise, “Ozan, Bursaspor’da 300 bin liraya Karabük’e satılacaktı, İrfan Hoca ile önledik. Türk futbolu büyük bir yıldız kazanacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!