Beşiktaş Başkanı Orman Çorlu'da Kartal Yuvası açtı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Başkanı Orman Çorluda Kartal Yuvası açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 13:49

Beşiktaş Başkanı Orman Çorlu'da Kartal Yuvası açtı

Haberin Devamı

Mehmet YİRUN / ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde Kartal Yuvası'nın açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yarın oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini, ara transfer yapmayı da düşündüklerini söyledi.
FENERİUM'A HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki Orion AVM'de Kartal Yuvası'nın açılışına gerçekleştirdi. Orman, AMV girişinde bulunan Fenerium Mağazası'na uğrayarak, çalışanlara "Hayırlı işler" dedi.
İZDİHAM ÇIKTI
AVM'ye gelişinde siyah beyazlı taraftarların büyük sevgi gösterileri karşılanan Orman, zaman zaman izdihama neden oldu. Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, bir birleriyle yarıştı.
AVM'deki Kartal Yuvası'nın açılışını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte gerçekleştiren Orman, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Orman, iyi işler yaptıklarını belirterek, "Beşiktaş camiasının başkanına ilgisi çok fazla bundan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Demek ki doğru işler yapıyoruz. İnsanlarda başkanlarına ilgi gösteriyorlar" diye konuştu.
"TRANSFER ÇALIŞMASINI HER GÜN YAPIYORUZ"
Beşiktaş kulübü olarak transfer çalışmalarını devam ettiklerini ve sadece hafta sonları değil her gün çalıştıklarını ifade eden Fikret Orman "Ara transfer düşünüyoruz. Bizim transfer çalışması hafta sonu değil, biz her gün yapıyoruz'' diye konuştu.
Derbi maçlarda takımların taraftarlarının deplasmana gitmeleri ile ilgili olarak büyük bir mücadele sergilediklerini söyleyen Orman, "Uzun zaman aradan sonra iki takımın taraftarlarının bir araya gelmesinde övünmek gibi olmasında bu işi Türkiye'de tek desteleyen ve geri dönmesine desteği biz verdik. Galatasaray ve Trabzonspor, bizim stadımıza geldi. Bizde şimdi Fenerbahçe stadına gideceğiz. İnşallah taraftarlarımız mutlu bir sonuçla geri dönerler. Derbiye saatler kaldı, çok söylenecek bir şey yok. Herkes kazanmak istiyor. Fenerbahçe kazanmak istiyor, biz de kazanmak istiyoruz. Artık sahada oyuncular söyleyecekler. Ben maçtan önce yaptığım temenniyi söyleyeyim, güzel, insanlara keyif veren bir maç olsun. Oyuncuların sonucu belirleyeceği bir maç olsun. Hakemleri çok tesir altında almaya çalışılıyor. İnşallah Hüseyin Göçek çok tecrübeli bir hakem, tesir altında kalacağını zannetmiyorum. Güzel bir maç olur" dedi.
"MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR"
Beşiktaş'ın hakemler tarafından kollandığı sorusu üzerine Orman, "Beşiktaş ne zaman yukarıya çıksa aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Beşiktaş bir tek Türkiye'de oynamıyor. Avrupa'da kolluyorlar, Uganda'da her yerde kolluyorlar. Laf mı yani bunlar? Beşiktaş iyi bir şeyler yapmaya, Türkiye pozitif katkı bulunmaya ve insanları mutlu etmeye çalışıyor. Maalesef meyve veren ağaçları taşlıyorlar. Bunların doğru olmadığını tüm kamuoyu biliyor. Ben bir kulübünü başkanıyım, böyle bir yorum yapmam doğru olmaz" dedi.
Orman, daha sonra taraftara siyah beyazlı formaları imzalama törenine katıldıktan sonra Çorlu'dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!