Beşiktaş Aziz Yıldırım'a sert çıktı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Aziz Yıldırıma sert çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 16:25

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sabah saatlerinde sarı lacivertli kulübün Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalara sert tepki gösteren Orman, "Cevap vermeyeceğiz. Biz bunları yemeyiz, başka kapıya" dedi. Orman ayrıca Club Brugge'e elendikleri dönemde Fenerbahçe cephesinden gelen "Köy takımın elendiler" sözüne "Molde ne? 26 bin nüfusu var" diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"AZİZ BEY AYRIŞTIRICI ÜSLUPLA KONUŞUYOR"
Başka kulüplerle ilgili konuşmayız. Aziz Bey kavgacı ayrıştırıcı bir üslupla konuşuyor. Bu bize göre doğru değil. Türk sporunu kaos içerisine sokmak doğru değil. Biz kendi üslubumuzla devam edeceğiz.

"KİMSENİN HADDİNE DEĞİL"
Ben halkın arasında bir başkanım. Fenerbahçeli ve Galatasaraylılar ile fotoğraf çektiriyoruz. Fenerbahçeliler 'Siz Aziz Bey'e uymayın' diyor. Bunu onlar söylüyor. Langaspor bile olsa hiç kimsenin haddine değildir bir başka camiaların yönetimi hakkında konuşmak.


"BİZ BUNLARI YEMEYİZ BAŞKA KAPIYA"
Beşiktaş kendi ile ilgili şeyleri açıklar. Biz şike sürecinde de kendi durumumuzla ilgili açıklama yaptık. Kenar süsü olduğumuzu hep söyledik. Şimdi amaç konuyu başka yere çekip kutuplaşma yaratmak falan... Biz bunları yemeyiz, başka kapıya.

Haberin Devamı

"BİZ ELİNDİĞİMİZDE KÖY TAKIMI DEDİLER; MOLDE NE?"
Kimsenin bir başka camia ile konuşması doğru değil, bunlar ayıp şeylerdir. Siz bugüne kadar benim başka kulüp yönetimiyle ilgili bir şey dediğimi duydunuz mu? Aziz bey, 'Süleyman Seba'yı örnek alsınlar' dedi. Kendisi alsın. Polemik yaratacak konulara girmek istemiyorum. Herkes kendi önündeki yemeği yesin. Kendi maçlarına, problemlerine baksın. Beşiktaş geçen sene Fenerbahçe maçından önce Brugge ile oynamıştı. Avrupa'da çok tanınan kulüptür Brugge, bize 'Köy Takımı'na elendiniz' dediler, Molde ne? 26 bin nüfusu var. Dün söylediğiniz şeyler bugün karşınıza çıkar. Türk futbol kamuoyu buları görüyor ve başka kapıya diyorum.

Beşiktaş Aziz Yıldırıma sert çıktı



ŞENOL GÜNEŞ: AZİZ YILDIRIM HAKKINDA KONUŞMADIM

Ben Aziz Bey hakkında konuşmadım. Bir kulüp başkanı hakkında konuşmam doğru olmaz. Ben hukukun herkese lazım olduğunu söyledim. Benim bir düşüncem olsa Beşiktaş'a gelmezdim.

BAKMADAN GEÇME!